Una din vedetele emblematice părăsește Pro TV. Fanilor le va lipsi mult

Una din vedetele emblematice părăsește Pro TV. Fanilor le va lipsi mult
Pro TV rămâne fără una din marile vedete care făcea audiență. Aceasta a decis să renunțe.

Una din vedetele emblematice părăsește Pro TV. Nu este vorba de Andreea Esca. Iulia Albu este cea care renunță la rubrica realizată în cadrul emisiunii lui Măruță. Criticul de modă și-a anunțat neașteptata decizie pe rețelele de socializare.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc Pro TV și întregii echipe La Măruță pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la Pro TV.

Iulia Albu a făcut o declarație șoc despre Anna Lesko. Ce a putut spune a șocat pe toată lumea

Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Vă pup cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba”, a anunțat Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Iulia Albu spune că are proiecte personale

Iulia Albu realiza la  PRO TV, de 4 ani, o rubrică, în fiecare zi de marți, în emisiunea „La Măruță”, în care  critica ținutele vedetelor. Rubrica era absolut savurată de public și îngrozea vedetele care îi intrau Iuliei în colimator.

Fosta soție a creatorului de modă Mihai Albu va lua o vacanță în perioada care urmează. Ulterior, din toamnă, își va oferi serviciile unui alt proiect. Iulia Albu păstrează momentan secretul. Ea nu a vrut să ofere  amănunte. S-a limitat să mai spună doar că are mai multe proiecte personale, pe lângă cele din televiziuni.

După ce și-a amânat nunta din cauza pandemiei, fanii Iuliei speră că unul din proiectele personale va fi acesta. Iulia Albu trăiește, de cinci ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de Mike. Bărbatul este și el ținut destul „la secret”, vedeta oferind puține relații despre el, de-a lungul timpului. Nu a negat însă, niciodată, faptul că își dorește să se recăsătorească.

Sursa foto: Instagram

Specialiștii din occident atenționează: vin variantele de Covid peste noi. Și sunt mai puternice!

Recomandarile noastre