Cătălin Măruță a fost pus la zid de Alex Velea. Iubitul Antoniei spune că s-a supărat definitiv pe Cătălin Măruță. Cântărețul nu mai vrea să audă de prezentatorul TV, pe care îl acuză că i-ar fi pus, pe el și pe Antonia, în ultima perioada, într-o lumină defavorabilă, în mod intenționat.

Amintim că în urmă cu câteva săptămâni Antonia l-a apostrofat public pe Cătălin Măruță. Acum a venit rândul lui Alex Velea să se ia de el. Se pare că artiștii sunt supărați că vedeta TV vorbește mereu de ei în cadrul emisiunii sale și, de cele mai multe ori, i-ar pune într-o lumină proastă. Mai mult, Velea crede că Măruță își instigă și invitații să facă același lucru.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a spus Alex Velea, în podcast-ul lui Speak.

Cătălin Măruță a sunat-o pe mama lui Velea să îi ceară iertare

Se pare că această situație conflictuală există de mai mult timp. E așa veche povestea încât Cătălin Măruță chiar ar fi încercat o împăcare cu artistul si familia sa. Dar, la scurt timp după discuție, conflictul s-ar fi relansat. Alex Velea susține că prezentatorul de la PRO TV încearcă să facă rate-ing cu astfel de lucruri. Iar el nu poate accepta asta.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a mai spus Alex Velea.

Sursa foto: YouTube

Exclusiv. Adelina Pestrițu s-a lăsat pe mâna doctorului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp