N-ai văzut așa ceva! În ce ținută mănâncă Ruby micul dejun

N-ai văzut așa ceva! În ce ținută mănâncă Ruby micul dejun
Ruby este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. A cucerit publicul atunci când „a stins lumina” și continuă să își încânte fanii atât cu talentul incontestabil, cât și cu prezența ei în mediul online.

În ce ținută mănâncă Ruby micul dejun. Pe lângă rolul de artistă, se poate spune că Ruby și-a asumat și rolul de influencer. Ea postează foarte des pe rețelele sociale, unde și-a creat o comunitate minunată.

În ce ținută mănâncă Ruby micul dejun 

Ruby este urmărită de peste 1,5 milioane de persoane pe Instagram. Acolo, își ține fanii la curent cu toate întâmplările din viața de zi cu zi. La scurt timp după ce a fost „certată” de răutăcioși pentru aparițiile ei „libertine”, Ruby apare din nou pe Instagram într-o ipostază incendiară.

Cântăreața s-a fotografiat de la spate, în oglindă, într-o ținută spectaculoasă. Într-o imagine publicată pe Instagram în această dimineață, Ruby purta doar lenjerie intimă.

Se pare că artista își ia micul dejun într-un stil nonconformist. Fiind îmbrăcată în „pijamaua” în care a dormit, ea i-a anunțat pe fani că: „S-a trezit dulceața”.

Recent, Ruby a fost „certată” de către public pe rețelele sociale. Motivul indignării oamenilor fiind modul în care artista se fotografiază. Ruby s-a filmat în intimitate, în propriul pat, postând clipul pe Instagram. În imaginile respective, pare că nu poartă lenjerie.

„Având numai fani copii, mi se pare penibil să postezi așa ceva”, „Fără chiloți?”, „Nu te înțeleg. De când nu mai scoți nicio melodie, ai început să te dezbraci.

Câștigi mai mulți bani din asta?” și „Cât zoom am putut să dau la poza asta…” au scris fanii în secțiunea de comentarii a clipului video.

Povestea impresionantă de viață a părinților lui Ruby

Cu toate că ea nu se ascunde deloc de ochii publicului, Ruby și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor. Artista strălucește de fiecare dată pe micile ecrane, pe rețele sociale și la fiecare apariție. Dar, a oferit mereu intimitate familiei și nu i-a expus în fața camerelor.

Acum, tatăl artistei a decis să iasă în față și să își spună povestea impresionantă de viață. El a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”, unde a dezvăluit că este mândru de fiica lui.

„Fiica mea crede că sunt cel mai bun. O să fie mândră de mine. Nu mă interesează ce cred alții. Am o cârciumă în Centrul vechi în Constanța, unde vindem grătare, burgeri. Eu le gătesc. Am lucrat ca ospătar pe timpuri. Am plecat în Italia și am stat acolo 27 de ani. Am luat-o și pe soția mea.

Ruby a stat cu bunica acasă. Am lucrat de la 16 ani la o întreprindere de prelucrare a lemnului. Pe mine m-a costat, mi-a scăpat pe mână un cuțit și mi-am tăiat două degete. La 16 ani am cunoscut-o pe soția mea, la 16 ani jumătate a rămas însărcinată cu Ruby.

Am devenit tată la 18 ani. Cu Claudia mă mândresc din suflet. Nu îmi place să spun că sunt tatăl Claudiei (alias Ruby) pentru că pare că profit de fata mea.

Cu mama Claudiei am stat până la 36 de ani. Mi-a dat prea multă libertate. Nu exista ea, existam doar eu. Am fost puțin golan, dar am iubit-o. Acum sunt recăsătorit”, a povestit tatăl artistei în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Richard Gere din „Pretty Woman” este la a treia căsnicie. Cum arată soția sa, cu 33 de ani mai tânără. FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre