Fiica Andreei Esca, probleme cu iubitul. Mario Fresh primește propuneri indecente de la admiratoare

Fiica Andreei Esca, probleme cu iubitul. Mario Fresh primește propuneri indecente de la admiratoare
Mario Fresh și fiica Andreei Esca, Alexia Eram formează un cuplu de cinci ani de zile. Sunt împreună încă dinainte de a  fi majori, dar asta nu îi oprește să aibă o relație pasională.

Dar iubirea când partenerul e vedetă nu e tocmai ușor, Mario Fresh primește propuneri indecente de la admiratoare iar Alexia Eram reacționează în felul ei aparte. Nu e deloc ușor sau confortabil pentru tânărul ei partener. Chestiunile acestea sunt dintotdeauna în viața lor. Dar abia acum Mario și-a făcut curaj să dea arama pe față și vorbește deschis despre cum e de-a dreptul terorizat de iubita lui. Totul, din dragoste, evident.

Artistul a spus adevărul, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”. Cum reacționează fiica Andreei Esca în momentul în care partenerul ei este curtat de alte domnișoare.

Mario Fresh primește propuneri indecente de la admiratoare

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de cinci ani.  La cum se mișcă lucrurile în showbizul românesc, putem spune că sunt unul din cele mai longevive cupluri. Momentele de gelozie nu lipsesc din relația lor. Asta deși sunt convinși că vor fi toată viața împreună.

Mario Fresh recunoaște că fiica Andreei Esca este o fire geloasă. Și nu are rezerve să se manifeste ca atare. Tânăra ia pur și simplu foc când Mario Fresh primește propuneri indecente de la admiratoare. Cum el este unul din cei mai atractivi cântăreți ai momentului, nu e de mirare că primește tot felul de invitații și propuneri. În privat. Iar Alexia vrea să știe tot și să fie sigură că Mario nu are ochi decât pentru ea.

Cât de geloasă poate fi Alexia Eram

În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, cântărețul a spus că iubita lui este extrem de geloasă, și știe foarte bine cum să mascheze acest lucru.

„Ea mă minte că nu știe parola de la telefonul meu. Tot timpul când îmi ia telefonul mă întreabă: care e parola? Și îi spun: e aceeași de trei ani… Tot timpul mă întrebi care-i parola. Ești fată și ești și Fecioară. Tu chiar te crezi? Bine, nu cred că mi-l ia, are încredere în mine. Bine, poate când fac un duș mai lung, mi-l ia”, a mărturisit Mario Fresh.

Sursa foto: Instagram

Dan Bittman a sfidat pandemia și a ieșit în club cu o topmodelă. Poliția a fost la datorie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp