Mereu înconjurat de femei frumoase, Dan Bittman nu și-a găsit nici până acum acum norocul în dragoste. Sau, poate, de data asta, va fi cu totul altfel. Cu cine a fost surprins artistul zilele trecute.

Dan Bittman a sfidat pandemia și a ieșit în club cu o topmodelă. Poliția a fost la datorie

Week-end-ul trecut, Dan Bittman și-a făcut de cap. Însoțit de o blondă superbă și un alt cuplu, cântărețul s-a distrat într-unul dintre cele mai cunoscute și fițoase cluburi din Capitală.

Deocamdată nu se știe cine e frumusețea care îi stătea alături, însă gesturile tandre dintre ei spun multe. Dan nu s-a ferit de nimeni și a acceptat cu bucurie atingerile domnișoarei, fiind extrem de apropiat de ea. Ceea ce înseamnă că nu e deloc exclus ca în viața lui Bittman să fi intrat fericirea.

Anul trecut, artistul și Liliana Ștefan și-au spus adio

După mai mult de 20 de ani de relație, anul trecut cântărețul și iubita sa oficială, Liliana Ștefan s-au despărțit. Mama copiilor săi a rămas cu toată averea, a spus cântărețul, iar el s-a mutat într-un apartament.

“Liliana Ştefan nu mai este partenera mea de viaţă de patru ani cel puţin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărţim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere de despărţirea aceasta, pentru că, fiind şi mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult. Și cu care am fost şi cel mai mult timp. Dar lucrurile au luat-o razna şi aici recunosc că sunt eu de vină şi acolo s-a ajuns”, a mărturisit faimosul artist.

Sursă foto: tacataca.prosport.ro, playtech.ro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp