Nimeni nu se aștepta la asta din partea Lilianei Ștefan. Ce a făcut mama copiilor lui Bittman după despărțire

Nimeni nu se aștepta la asta din partea Lilianei Ștefan. Ce a făcut mama copiilor lui Bittman după despărțire
Nimeni nu se aștepta la asta, din partea ei. Are 50 de ani, e mamă, și tocmai a fost părăsită (de tot?) de partenerul ei.

Vestea despărțirii Lilianei Ștefan de cântărețul Dan Bittman a venit ca un șoc. Cei doi au trei copii împreună și o relație care a  durat exact un sfert de secol. Mereu au spus că femeia nu și-a dorit un inel, iar acum, el  povestește despre cele 22 de inele…

Cert este că Liliana e o femeie puternică, ce știe exact ce vrea și ce e mai bine pentru ea și copiii ei ca să meargă înainte după despărțire. Așa că a făcut pasul. Unul la care nu se aștepta nimeni. Ba chiar ceva despre care mulți au strâmbat din nas și au spus: De asta îi arde ei la 50 de ani? Ei bine, da! Sunt neașteptate și fără limită resursele unei femei. Iar Liliana Ștefan oferă o adevărată lecție de supraviețuire.

Mesajul Lilianei după despărțire

„Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Din păcate, covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei, au trebuit să fie puse pe hold o vreme.

Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea”, a scris Liliana Ștefan.

Are 50 de ani, nu își arată, fizic, vârsta. Și chiar dacă e mamă a trei copii, nu are o problemă în a-și reseta viața. Așa că a devenit studentă. „Cei care mă cunosc personal îndeaproape m-au sprijinit și încurajat, așa că iată jurnalul de bord: 1. din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie 2. Am reușit să-mi obțin diplomele necesare ca terapeut în terapii complementare ReBalance.

Mai multe despre ultima găsiți în site-ul meu: https://www.rebalance.com.ro/. P.S: În curând e gata și un proiect muzical on-line asociat acestui sector, făcut tot din pasiune, normal”, a scris Liliana Ștefan pe pagina ei de Facebook.

Sursa foto: Facebook

Codin Maticiuc a câștigat cea mai mare donație: 100.000 de euro de la Mihai Bendeac

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp