Bianca Drăgușanu e pusă la punct de mama Claudiei Pătrășcanu. Femeia nu mai suportă jignirile pe care blonda i le aduce fiicei sale.

Mama Claudiei Pătrășcanu sare în ajutorul fiicei sale în scandalul cu Bianca Drăgușanu

A fost mult prea mult pentru mama Claudiei Pătrășcanu să vadă cum Bianca Drăgușanu îi târăște fata în noroi. Ca atare, aceasta a pus piciorul în prag și încearcă să rezolve situația așa cum știe mai bine. Doina Pătrășcanu a afirmat că Bianca nu are nici cel mai mic drept să se lege de Claudia, în primul rând pentru că nu a cunoscut-o niciodată. În plus, femeia spune că dacă ar fi fost mama blondei, ar fi desfiat-o. Motivul? Este o rușine să ai un asemenea copil.

”Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă, cum își permite ea să-mi jignească mie copilul. Până când, domnule Capatos? Îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi, o face în tot felul pe Claudia. Nu pot să-i pronunț numele la așa duduie, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei.

Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși… Femeia asta dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei a doua zi o desfiam”, a declarat mama Claudiei, la Dan Capatos în emisiune.

Bădălău a vrut să se împace cu Claudia, ba chiar a încercat să o pupe

Dar vorbe grele și jigniri primește Claudia și din partea fostului soț, care o amenință că îi va lua copiii. Mama Claudiei a aruncat și bomba, afirmând că acum două săptămâni Bădălău s-a sucit și a încercat să se împace cu fosta soție, a implorat-o să-l ierte și a încercat să o pupe. Bineînțeles că mama copiilor săi nici nu a vrut să audă.

Sursă foto: ok magazine, cancan.ro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp