Familia Bădălau, la sfatul avocaților, a încercat să obțină declararea Claudiei ca fiind labilă psihic, pentru a putea obține custodia copiilor minori pe care cei doi îi au. Instanța însă nu a dat curs acestei inițiative. Ședința de judecată de ieri s-a încheiat la ora 22:00. Practic, instanța a respins solicitarea lui Bădălau junior de a se dispune o expertiză psihiatrică care să ateste dacă fosta sa soție este sănătoasă din punct de vedere mental.
De asemenea, instanța a decis că Gabriel Bădălău trebuie să-i dea Claudiei salariul pe anii 2017-2019, din perioada în care aceasta era angajată legal la firma SC General Bulding Internațional SRL din Bolintin Vale, aparținând lui Gabi Bădălau. Suma totală pe care Claudia Pătrășcanu trebuie să o primească este de 42.738 de lei, adică aproape 10.000 euro. Cheltuielile de judecată vor fi cerute pe cale separată, scrie sursazilei.net.
Câți bani a obținut Claudia Pătrășcanu de la Bădălău
Solicitarea fostei soții a lui Gabi Bădălau a fost exprimată astfel : “Obligarea angajatorului SC GENERAL BULDING INTERNATIONAL SRL , la plata drepturilor salariale neachitate începând cu data încheierii contractului individual de muncă respectiv începând cu 23 Martie 2017 până la data de 23.august 2019 , drepturi salariale calculate în cuantum inițial de de 33633 lei ,ulterior s-a constatat că exista o creanță salarială în cuantum de 42738 lei, actualizată cu dobândă de referință a BNR și Obligarea la plată cheltuielilor de judecată pe cale separată în temeiul dispozițiile art. 451Noul cod, pentru următoarele motive :…”
După expunerea de motive, solicitarea Claudiei Bădălau se încheie astfel: “ Vă solicitam să analizați aspectele și neconcordantele învederate și să apreciați asupra încercării angajatorului de a regla anumite acte contabile în sensul reflectării în conturi a anumitor diferențe de plată din contul 421 , însă nu concorda cu bilanțurile contabile care nu pot fi afectate decât pe rezultat eventual .
Ce a decis instanța
Față de întreg probatoriul administrat și în temeiul art. 272 din Codul Muncii, care prevede că: „sarcina probei în conflictele de muncă revine angajatorului, acesta fiind obligat să depună dovezile în apărarea să până la prima zi de înfăţişare”, va solicităm să admiteți acțiunea și șa stabiliți cuantumul salariilor datorate în mod correct față de precizările aduse .
În acest sens , pârâta a depus înscrisuri nesemnate , nedovedind plata salariului , mai mult decât atât în momentul în care martorul reclamantei a fost audiat , depunând marturie cu privire la prestările de servicii pentru societățile FAMILIEI BĂDĂLĂU , toate societățile având sediul într-o clădire din Giurgiu , respectiv în str.POARTA LUNCII NR.131 , GIURGIU , BOLINTIN-VALE , reprezentantul legal al societății GENERAL BUIDING INTERNATIONAL , a afirmat în timpul depoziției martorului nostru , vădit deranjată de depoziția martorei , că “banii i-a luat soțul …..”, “ce atât întrebăm …” , fiind și noi contrariați de afirmațiile d-nei Avocat reprezentantul pârâtei .SC GENERAL BULDING INTERNATIONAL SRL.
Un alt aspect pe care îl învederam este legat de Legea care reglementează expres natura probelor care fac proba plăţii salariilor solicitate, acestea fiind numai înscrisuri semnate de partea adversă căreia să-i fie astfel opusă semnătura sau extrase de cont care să facă dovada efectivă a viramentului bancar.”
Foto: Facebook
Un inel pe mâna Antoniei a fost cercetat pe toate părțile ca să i se afle secretul
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook