Claudia Pătrășcanu s-a săturat: „Mascarada în care se scaldă unii oameni este pentru că sunt slabi emoțional și la un nivel prea mic”

Claudia Pătrășcanu s-a săturat: „Mascarada în care se scaldă unii oameni este pentru că sunt slabi emoțional și la un nivel prea mic”
Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu a fost unul ușor, iar vorbele spuse între cei doi s-au transformat de multe ori în scandal. Claudia Pătrășcanu însă s-a săturat și a transmis că nu mai suportă mascarada.

După multe înfățișări de divorț și scandal constant în presă, fostul cuplu Claudia Pătrășcanu-Gabi Bădălău a făcut în sfârșit pace. Vestea a dat-o chiar artista săptămâna trecută, atunci când a dezvăluit că, deși au luat-o pe căi separate definitiv, s-a împăcat cu fostul soț de dragul copiilor și are o relație bună cu el. 

„Mi se pare că deja suntem de mult timp în situația asta și este cazul să divorțăm pentru că este oarecum rușinos. Fiecare are un drum, poate celălalt vrea să își facă viața și noi stăm într-o căsnicie. Nu e corect. Mai sunt puține termene, foarte puține. Asta depinde și de noi”, a declarat Claudia Pătrășcanu în urmă cu aproximativ o săptămână. 

Claudia Pătrășcanu s-a săturat de „mascaradă”. Nu mai citește ziarele 

După ce a dat declarații de nenumărate ori și a dus scandalul cu Bădălău în public, acum cântăreața întoarce foaia și anunță că s-a săturat de toată „mascarada”. Afirmă că are o stare bună pentru că nu mai citește articolele despre ea din presă. Pentru a transmite decizia de a-și vedea de viață, Claudia Pătrășcanu a apelat la Instagram. 

„Primesc zilnic mesaje legate de starea mea bună pe care o am de ceva timp și mă simt datoare față de voi,cei din comunitatea mea să vă spun că se datorează faptului că am renunțat să mai vorbesc despre problemele mele din trecut și chiar din prezent. 

Nu deschid televizorul,nu citesc presa și am rugat să nu mi se trimită linkuri cu articole care nu țin de nivelul meu educațional și al valorii mele ca OM,femeie,mamă. Mascarada în care se scaldă unii oameni este ptr că sunt slabi emoțional și la un nivel prea mic”, a transmis cântăreața. 

Ce podcasturi urmărește Claudia Pătrășcanu 

Vedeta a profitat de ocazie și a lăudat și câteva podcasturi pe care, spune ea, le urmărește cu plăcere. 

„Ador să l urmăresc pe @mihaimorar cu podcasturi interesante și nu ratez niciun invitat. Podcastul cu domnul Dr Leon Dănăilă m a făcut să plâng tot interviul;podcastul cu @araicu, m a ajutat să renasc; cel cu Florin Cîțu,părintele Necula; @mirela.retegan ;Gica Popescu; @carmenfit ; @anamorodan și lista e lunga….. Timpul meu este mult prea prețios și nu l pot pierde cu ceea ce unii dintre voi îmi trimiteți dragilor. Sunt interesată doar de prezent și viitor……ce tine de mine,copii,familie,dar și de tot ce înseamnă fain&simplu în această lume. Cei care m ați sprijinit pe toată această perioadă să înțeleg și să trec peste greul ce cândva m a lovit,vă mulțumesc și vă prețuiesc enorm. 

Podcastul lui @mihai.bobonete sper să l urmăriți așa cum o fac și eu…… mă face să râd de leșin și primesc acea stare de bine pe care voi ați simți o la mine:)

Mulțumesc @mihaimorar pentru ceea ce faci și pentru ceea ce ne oferi nouă,dar și generației ce vine din urmă”, a încheiat Claudia Pătrășcanu, pe Instagram. 

Foto: Instagram

Gabi Bădălău o vrea pe Iulia Sălăgean

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri