S-a rupt lanțul de iubire. Adriana Bahmuțeanu a anunțat despărțirea de iubitul grec

S-a rupt lanțul de iubire. Adriana Bahmuțeanu a anunțat despărțirea de iubitul grec
Ani buni a crezut că Nikos Papadopoulos este bărbatul care-i va schimba viața. Din păcate, Adriana Bahmuțeanu și acesta s-au despărțit.

Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos au decis să meargă pe drumuri separate. Bruneta a dat prima declarație.

S-a rupt lanțul de iubire. Adriana Bahmuțeanu a anunțat despărțirea de iubitul grec

Se pare că Adriana Bahmuțeanu nu are deloc noroc în dragoste. După divorțul cu scandal de Silviu Prigoană, aceasta s-a despărțit acum și de iubitul grec, Nikos Papadopoulos. Cei doi au rămas însă în relații foarte bune și vorbesc destul de des. De altfel, jurnalista spune că mai sunt câțiva foști iubiți cu care comunică și în acest moment și se ajută la nevoie.

„Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni. Am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atât…Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii.

Discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt. Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos, în momentul în care nu ți convin niște lucruri să-i spui partenerului fără să-l jignești. Să-i spui: uite nu-mi convine lucrul ăsta, hai să găsim o soluție. Ori mă faci fericită, ori hai să ne gândim să o luăm pe alt drum”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

„El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă”

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi, însă la începutul relației, Adriana declara că este foarte fericită, iar Nikos a dorit ca cei doi să se logodească la Meteora, în Grecia. „Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi.

Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm.

Iar el s-a dovedit a fi o  persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva. Mama îl cunoaşte, râd de amândoi că nu se înţeleg, ea nu ştie engleză. Îi place cum cântă”, a spus vedeta.

„Toată școala 150 îl iubește pe Nikos”

De asemenea, Adriana era foarte încântată de comportamentul grecului vizavi de copiii săi.  „Cu copiii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea. Toată Şcoala 150 îl iubeşte pe Nikos, el e foarte prietenos, mai ales cu copilaşii. Are şi el un fiu de aproape 20 de ani, îl cunoaştem, totul e bine până acum. (…) Nu mă gândesc la acte, sunt sătulă de acte. El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva.

Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna. (…). Este mai mic cu doi ani decât mine, dar nu se simte această diferenţă, nu e prea mare, oricum. Grecii au o altă mentalitate faţă de români. Omul ăsta chiar mă respectă. E teolog de profesie, a terminat teologie, dar n-a profesat pentru că a zis că e un om mai mult de lume, nu pentru biserică.

Mama lui a fost cântăreaţă celebră în Grecia şi a moştenit vocea şi talentul ei. Are concerte, este solicitat la maximum. Din păcate, în perioada asta a trebuit să îşi amâne vreo 30 de cântări”, a mărturisit Adriana.

Sursă foto: