Andreea Raicu și-a serbat ziua de naștere „ca fetele”. A mâncat tortul departe de țară

Andreea Raicu și-a serbat ziua de naștere „ca fetele”. A mâncat tortul departe de țară
Andreea Raicu a luat calea vedetelor internaționale pentru un moment special în viața ei. A împlinit 44 de ani.

Andreea Raicu și-a serbat ziua de naștere „ca fetele”  și a mâncat tortul departe de țară. Ea a ajuns alături de cele mai importante fete din viața ei tocmai în însorita Toscana. Aceasta a avut parte de o surpriză frumoasă în miez de noapte.

Nu știm dacă Andreea Raicu a făcut excursie „de fete” în Toscana, sau dacă iubitul ei, Matei Stratan, o însoțește în Italia. La urma urmei, motive  ar avea bărbatul destule. El ar putea profita pentru a-și vizita fiica, pe Charlotte, fetița de 5 ani pe care o are împreună cu actrița și modelul Mădălina Ghenea.

Ceea ce știm, cu certitudine, e că pentru petrecerea cu fetele, ceea ce a presupus ieșire la restaurant, Andreea Raicu a profitat ca să își mai promoveze o dată propriul brand de haine. Ea a îmbrăcat o rochie lungă  turcoaz din ultima sa colecție, dintr-un material satinat. Alătueri de ea au fost Malvina Cservenschi, Crina Okumus, Raluca Fiser și Corin Bârlădeanu.

Andreea Raicu și-a serbat ziua de naștere „ca fetele”

Vedeta a postat pe rețelele de socializare, noaptea trecută, un videoclip în care apare vizibil emoționată de surpriza de care a avut parte: în fața ei a apărut o prăjitură specială, cu o lumânare. Foarte bucuroasă, Andreea Raicu a suflat în lumânare și și-a pus și o dorință.

Ea a primit și mesaje din partea mai multor vedete pe rețelele de socializare, printre acestea aflându-se și Mihaela Rădulescu, Andreea Esca, Simona Pătruleasa, Adelina Pestrițu, dar și Diana Dumitrescu și Răzvan Fodor.

„Ziua de naștere e acel moment în care te gândești la viața ta, la locul în care ești ți la cel în care vrei să te îndrepti, la ce ai in viața ta și la ce îți doresti. Eu una am un singur cuvânt: RECUNOȘTINȚĂ pentru tot ce am, ce am primit ( plăcut sau neplăcut) și tot ce am simțit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Vă mulțumesc pentru toate urările minunate și toate gândurile bune. Zilele acestea, pentru că ziua mea durează mereu câteva zile, m-am simțit extrem de iubită, răsfățată, liniștită, fericită, copleșită de generozitatea oamenilor din jurul meu, plina de recunoștință. Love you so much”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.

Andreea Raicu nu se grăbește la măritiș

Andreea Raicu este o femeie împlinită, fără verighetă pe deget. „Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie.

Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mărturisit Andreea Raicu, recent.

Sursa foto: Instagram

Fulgy și-o caută cu lumânarea. Ce a putut să-i facă lui Mădălin Voicu

Recomandarile noastre