De unde le culege Victor Slav? Au apărut poze compromițătoare cu iubita lui, Selena! Oare el știa?

De unde le culege Victor Slav? Au apărut poze compromițătoare cu iubita lui, Selena! Oare el știa?
De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu și-a găsit liniștea lângă Selina, care l-a făcut pe Victor Slav un bărbat fericit. Doar că și aceasta are un trecut pe care-l vrea uitat.

De ce nu vrea Victor Slav să se laude cu Selina, iubita care-i face zilele mai bune? Nimeni nu s-ar fi așteptat să iasă așa ceva la lumină.

Șoc! Iubita lui Victor Slav nu a fost deloc o fată cuminte

Experiențele din trecut l-au marcat mult pe Victor Slav, de aceea nu vrea să se mai știe nimic despre relațiile lui. Când părea că e liniște în viața și casa fostului prezentator, a venit beleaua. Jurnaliștii de la Cancan au scos la iveală imagini incredibile cu Selina, interzise minorilor.

Cancan.ro susține că în aceste poze se află Selina. Publicația mai afișează și alte poze, dar sunt mult prea vulgare pentru a fi preluate.

Pe numele ei real Elena Lupu, tânăra ar fi făcut parte din categoria domnișoarelor care au ales să facă banii cât mai ușor posibil și ales calea videochat-ului. Sursele spun că acest lucru s-ar fi întâmplat undeva, prin anul 2013, când ea ar fi lucrat la unul dintre marile studiouri din București.

Pe urmele Biancăi Drăgușanu

Dar Selina de atunci nu mai are nici o legătură cu cea de acum. Asta pentru că tânăra ar fi apelat la ajutorul unor medici esteticieni foarte buni, care i-au schimbat înfățișarea.

Surpriza surprizelor e faptul că Selina și-a dorit să arate ca… Bianca Drăgușanu. Tot sursele spun că iubita lui Victor Slav ar fi fost numită de colege Drăgușanca.

„Iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate”

Dacă a știut Victor Slav sau nu despre trecutul ei. nimeni nu știe, dar un lucru e cert: Acesta e extrem de îndrăgostit de ea și e posibil ca relația lor să se îndrepte către altar.

”Sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi publicului larg”, povestea cu ceva timp în urmă Victor.

De ce nu-și dorește să apară în presă Selina, asta înțelege acum toată lumea.

Însă rămâne întrebarea: De unde le culege Victor? Băiatul cuminte și timid care prezenta rubrica meteo la Pro TV a dat iama în fetele de oraș cu trecut dubios după despărțirea de Anda Adam. Înainte de Selina au mai fost la brațul său o tânără PR a unui club bucureștean și o patroană de salon, și acestea cu metode mai puțin ortodoxe de a face bani, în palmares.

Sursă foto: instagram