De Mărțișor, Gabi Bădălău s-a întors la Bianca și a petrecut cu neamurile ei

De Mărțișor, Gabi Bădălău s-a întors la Bianca și a petrecut cu neamurile ei
O știți pe Bianca cât de mult îi place să se etaleze pe rețelele sociale. De la ieșirea romantică de ieri nu a distribuit decât o imagine în care apare nepotul. Paparazzi însă i-au dat de urmă și au surprins-o „în fapt”.

După o furtună de zilele îndrăgostiților, când Bianca și Gabi Bădălău au stat departe unul de altul, se pare că acum s-au conciliat. E mai prolific să-și facă imagine împreună decât separat. Așa că ziua de Mărțișor, Bădălău s-a întors Bianca. Cert este că a petrecut seara cu ea și cu familia ei, la restaurant. Au apărut și paparazzi și i-au prins în imagini.  Faptul că li s-au alăturat și membrii familiei blondinei nu face decât să confirme apropierea dintre cei doi.

La restaurant, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au stat unul lângă altul la masă. Au schimbat priviri și replici, însă Bianca, arată Spy News, care a publicat imaginile, ar fi fost destul de rezervată, semn că încă nu a trecut cu vederea escapadele fiului boss-ului de la Curtea de Conturi.

De Mărțișor, Bădălău s-a întors la Bianca

În final, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat împreună de la restaurant, spre apartamentul bărbatului. În parcare, Bianca a scos din mașină plase de cadouri și un buchet de flori, probabil primite în dar chiar de la cel pe care îl însoțea.

Nu în ultimul rând, așa cum se vede în imaginile surprinse de paparazzi, blondina a fost cea care a închis autoturismul lui Bădălău. Dovadă că își permit astfel de gesturi de cuplu.

Deși au fost împreună vacanța din Maldive, deși s-a zvonit că au petrecut timp împreună și înainte, în Dubai, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au oficializat relația dintre ei. În sensul că nu au spus, cu subiect și predicat, că ar forma un cuplu.

Până la urma urmei, singura persoană care îi numește „cuplu” e fosta soție a bărbatului, Claudia Pătrășcanu. Care o mai include pe Bianca în replicile sale tăioase pe care le face având în vedere procesul pentru custodia celor doi copii pe care îi are cu fiul fostului baron PSD.

Vom vedea ce viitor are relația aceasta, căci Bianca Drăgușanu a anunțat că vrea să plece în America pentru o perioadă mai lungă de timp.

Exclusiv. Gina Pistol îi bate apropouri lui Smiley? Ce credeți?