Decizie neașteptată a anchetatorilor în mega-scandalul de la Mamaia

Decizie neașteptată a anchetatorilor în mega-scandalul de la Mamaia
Fiica Andreei Esca, manelistul Jador și cântărețul Mario Fresh, convocați, din nou, de procurori. Aceștia sunt așteptați să facă declarații complete, de data aceasta, în subiectul scandalului din parcarea unui club de fițe din Mamaia, de duminică dimineața.

Procurorii care anchetează bătaia de pe litoral în care au fost implicați Jador și Mario Fresh au ajuns și ei la concluzia Rețete și Vedete. Ceva nu s-a spus clar de la început, e nevoie ca părților implicate să li se mai ia o declarație în legătură cu conflictul izbucnit. Victimele și martorii scenelor violente vor da din nou cu subsemnatul la Poliție, la Constanța, în zilele următoare.

Amănunte uluitoare în legătură cu scandalul momentului,  au aflat însă jurnaliștii de la Cancan. Pe de o parte, au aflat că Jador s-ar cunoaște foarte bine cu bătăușii. Pe de altă parte, manelistaul ar fi încercat să părăsească localul fără să achite nota de plată, pretinzându-le celorlalți din anturaj să plătească pentru onoarea de a se fi distrat în compania lui.

Unul din aceștia s-a dus după Jador în parcarea clubului, apoi ai izbucnit mega-scandalul, notează sursa citată. Aceeași sursă arată că manelistul ar fi lovit primul, deranjat de reproșuri. Apoi, Mario Fresh a încercat să aplaneze conflictul și a fost cel care a luat bătaie cel mai tare.

Mario Fresh și Jador au avut reacții post incident pe Instagram, acolo unde sunt urmăriți de sute de mii de fani. ”Așa e să fii cântăreț în România. Îți iei mare bătaie când ieși din club, cu gânduri pașnice, spre hotel. Vă povestesc eu…”, a scris Mario Fresh pe pagina personală de Instagram.

Manelistul a fost primul care ”a rupt tăcerea”, spunând că totul a fost ”din senin”. Acum, amândoi, dar și Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare de la Pro TV, Andreea Esca, și a omului de afaceri Alexandre Eram, alături de cei șase agresori și de martori, vor trebui să își susțină declarațiile în fața oamenilor legii sau să își ”amintească” detalii noi.

Scandalul a avut loc duminică dimineața în parcarea unui club de fițe din Mamaia, în jurul orei 7:00.

Surda foto: Instafram / Mario Fresh, Jador