Declarație incendiară a unuia dintre avocații Simonei Halep. Cineva a vrut să se răzbune pe sportivă

Declarație incendiară a unuia dintre avocații Simonei Halep. Cineva a vrut să se răzbune pe sportivă
De când a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv la testul antidoping, Simona Halep face tot ce poate ca să descopere adevărul.

Niciodată n-a făcut nimic greșit și, totuși, Simona Halep suferă enorm pentru că nu mai poate juca tenis.

Declarație incendiară a unuia dintre avocații Simonei Halep. Cineva a vrut să se răzbune pe sportivă

A fost întotdeauna extrem de atentă la ce mănâncă și ce bea, dar a fost găsită pozitiv la testul antidoping efectuat la US Open și riscă o suspendare de până la patru ani. Să fie vorba de un sabotaj? Să fi încercat cineva să-i fi făcut rău Simonei Halep? Există și această ipoteză, dar cine să vrea să-i facă rău sportivei?

Unul dintre avocații vedetei, Paul Ciucur, unul dintre avocați, nu exclude să fi fost vorba de o răzbunare. „Marșarea pe un sabotaj intenționat, dar asta presupune, desigur, o persoană care să fie dispusă, disponibilă și care să fi procedat, fără știrea ei, la această contaminare intenționată.”, a declarat avocatul Paul Ciucur, pentru TVR.

Contaminarea prin mâncare

La rândul său, celălalt avocat al tribunalului Sport Resolutions, Dan Mihai susține că e posibil ca mâncarea sportivei să fi fost contaminată. Acesta o dă ca exemplu pe Sara Errani, care a fost suspendată pe o perioadă de zece luni. Aceasta a mâncat paste, care au fost preparate în vase utilizate de o bunica ei, care avea cancer.

„Este cazul Errani, care este un caz mai recent. Contaminarea s-a întâmplat ca urmare a interacțiunii unor medicamente folosite de bunica ei cu mâncarea pe care sportiva a ingerat-o.”, a spus Dan Mihai.

Toni Iuruc își apără fosta soție

Chiar dacă nu mai sunt împreună, fostul soț al Simonei, Toni Iuruc susține că ea e o luptătoare și nu se va lăsa, alături de avocați, până când nu vor descoperi ce s-a întâmplat. ”Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația. Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați.

De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis, am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a declarat Iuruc, conform ProTV.