Adriana Bahmuțeanu, la DIICOT. „E vorba despre o persoană foarte cunoscută, care caută răzbunare”

Adriana Bahmuțeanu, la DIICOT. „E vorba despre o persoană foarte cunoscută, care caută răzbunare”
Adriana Bahmuțeanu, cu nervii în pioneze. Cineva i-a furat identitatea și i-a clonat paginile de socializare. Bruneta cere ajutor.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu, își desfășoară activitatea profesională în online, dar cineva îi pune bețe în roate.

Adriana Bahmuțeanu nu mai poate suporta ce i se întâmplă. Bruneta se simte neputincioasă în fața acestei situații

Una dintre cele mai cunoscute vedete, Adriana Bahmuțeanu, nu are liniște, chiar dacă vrea să stea cât mai departe de probleme. Recent, bruneta a vorbit la Antena Stars despre o situație pe care, pur și simplu, nu știe cum să o rezolve. Vedeta a afirmat că în urmă cu o lună, cineva i-a furat identitatea și i-a clonat rețelele de socializare, chiar și contul d whatsapp.

Într-o asemenea situație, ea a apelat la ajutorul poliției, a făcut plângeri peste plângeri, ba chiar a ajuns chiar și la DIICOT, dar nimeni nu a făcut nimic până în acest moment, așa că cere ajutor. Ea se pare că a aflat cine e acea persoană care îi vrea răul, a spus oamenilor legii și tot așteaptă ca aceștia să facă o primă mișcare.

„În acest moment se răzbună pe mine”

„Acea persoană mi-a furat identitatea digitală. Mi-a clonat telefonul, mi-a pus sistem de urmărire pe telefon. Este o persoană foarte cunoscută, care în acest moment se răzbună pe mine. (…) Acum o lună am făcut plângere la poliție, am identificat și persoana pentru polițiști, dar de o lună aștept ca poliția să-și facă datoria și văd că nu și-o face. Din păcate, eu de o lună nu pot să-mi desfășor activitatea, pentru că activitatea mea profesională se desfășoară cu preponderență online.

„Am făcut plângere și la DIICOT pentru furt de identitate, pentru infracțiuni cibernetice”

Acea persoană îmi modifică postările, îmi șterge live-uri cu diverși invitați, postează în numele meu, ca dovadă că aceste postări nici măcar nu pot să le șterg, pentru că nu mai am acces la pagină. Am făcut plângere și la DIICOT pentru furt de identitate, pentru infracțiuni cibernetice, am sunat pe unde am putut ca să-i rog pe toți să mă ajute. Văd că, din păcate, nimeni nu face nimic”, s-a destăinuit Adriana.

Sursă foto: instagram