Adriana Bahmuțeanu a avut parte de violență în relație. A fost mai rău decât cu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu a avut parte de violență în relație. A fost mai rău decât cu Prigoană
Într-un interviu recent, Adriana Bahmuțeanu a dat declarații uluitoare despre tinerețea sa. Ce a spus e absolut șocant.

Nimeni nu a știut până acum prin ce nenorociri a trecut fosta soție a lui Siviu Prigoană. Adriana Bahmuțeanu a uimit.

Adriana Bahmuțeanu a avut parte de violență în relație. A fost mai rău decât cu Prigoană

Toată lumea a cunoscut povestea Adrianei cu Silviu Prigoană, dar doar vechii jurnaliști mai știu că aceasta a mai fost căsătorită o dată. Și ea și primul soț lucrau într-o televiziune privată în anii 90.

Căsătoria se întâmplase când Adriana avea 18-19 ani și s-a îndrăgostit nebunește de un băiat, a spus aceasta. La prima vedere, totul părea minunat, mai ales că el făcea parte dintr-o familie respectabilă, de preoți. Nu s-a gândit niciodată că va trăi cel mai mare calvar al vieții. Momente care permanent au rămas în sufletul ei.

„Familia lui a considerat că este bine să ne facă o logodnă”

„Am plecat de acasă când mi-am găsit un iubit, cu care ulterior m-am și căsătorit, fără să știe nimeni. Eram adolescentă, în ultimul an de liceu.

Ne-am cuplat și ne-am logodit, pentru că el era dintr-o familie de preoți. Dar nu ne-am înțeles. Familia lui a considerat că este bine să ne facă o logodnă, ca să nu facem păcate în fața lumii. Am stat câțiva ani împreună”, a spus vedeta.

„Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți”

Dar problemele au început și Adriana Bahmuțeanu a realizat că această căsătorie a fost o mare greșeală. Deși lucrau amândoi la un post nou de televiziune, el fiind în spatele camerelor, iar ea prezentatoarea unei emisiuni, în acele momente s-a gândit doar cum să facă să scape din infern. Când a fost amenințată cu moartea, a înțeles că trebuie să plece, indiferent de consecințe.

„A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau o să-mi facă ceva rău.

Eram foarte tânără, aveam vreo 18-19 ani. Intrasem în presă, îmi doream să lucrez și el nu mă lăsa. La un moment dat mi-am găsit tăria să plec. Am plecat doar cu ce aveam pe mine și i-am zis că nu mă mai întorc”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Sursă foto: instagram