Ștefan Bănică își pregătește fiica pentru scena muzicală. Ce va cânta Violeta

Ștefan Bănică își pregătește fiica pentru scena muzicală. Ce va cânta Violeta
Andreea Marin a scos porumbelul pe gură. Fiica sa, Violeta și tatăl, Ștefan Bănică sunt mai uniți ca niciodată și vor face împreună un lucru inedit.

Talentul lui Ștefan Bănică se pare că l-a moștenit și fiica sa, Violeta. Aceștia vor rupe gura târgului cu un proiect inedit.

Ștefan Bănică își pregătește fiica pentru scena muzicală. Ce va cânta Violeta

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică va scoate prima ei piesă. Mama a dat din casă și speră ca adolescenta să nu se supere pentru că a divulgat secretul. E pentru prima dată când va cânta alături de tatăl său și toată lumea crede că va fi un succes. Piesa este compoziția Violetei și în scurt timp urmează să o înregistreze alături de tatăl său.

“E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a mărturisit Andreea, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Violeta își dorește să devină avocat

Pentru că este cu picioarele pe pământ ca și mama ei, Violeta se gândește să devină avocat și a început deja să se concentreze pe acest domeniu greu, dar interesant. În consecință, tânăra a spus că vrea să urmeze cursurile Facultății de Drept. „Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită!

Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri. Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, dezvăluia Andreea Marin.

Andreea nu se poate obișnui cu gusturile vestimentare ale fiicei

Chiar dacă cele două se sfătuiesc în materie de vestimentație, Andreea Marin spune că îi e greu uneori să înțeleagă pentru ce optează fiica sa. „Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur!

E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?” a afirmat, amuzată, Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre