Rivalitate în familie. Cei doi Ștefan Bănică se „duelează” în mașini

Rivalitate în familie. Cei doi Ștefan Bănică se „duelează” în mașini
Care o are mai mare și mai puternică, aceasta este întrebarea. Cert e că fiul a învățat bine exact de la tatăl său, așa că nu pierde vremea cu lucruri modeste.

Cei doi Ștefan Bănică se „duelează” în mașini. Seniorul, Ștefan Bănică, conduce un bolid de zeci de mii de euro, de la BMW. Pe de o parte, are nevoie de o mașină spațioasă atunci când iese cu familia sa numeroasă. Seniorul bănică are trei copii. Un fiu major, care-i poartă și prenumele, fiica Violeta, pe care i-a dăruit-o Andreea Marin și mezinul Alexandru cu Lavinia Pârva. Mașina puternică e necesară și pentru deplasare între concerte, așa că alegerea a fost de la sine înțeles.

Ștefan Bănică este artistul care de-a lungul timpului a fost văzut numai la volanul autoturismelor BMW. Acesta a condus un BMW X5, dar și un BMW M4, ambele autoturisme fiind în valoare de 40.000 de euro.

În urmă cu câțiva ani, Ștefan Bănică a fost implicat într-un accident auto, motiv pentru care a primit gratis, de la un asigurator, un autoturism identic, adică BMW X5.

Cei doi Ștefan Bănică se „duelează” în mașini

De la tatăl său, Radu Ștefan Bănică a învățat că un artist are nevoie de o mașină puternică. Și, eventual, mare. Așa se face că juniorul conduce un Q de la Audi. El a fost surprins de paparazzi în timp ce alimenta mașina. Atent la igienă și sănătate, tânărul și-a pus mănuși înainte să se atingă de pompa de benzină.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Radu Ștefan Bănică a declarat că este o mândrie pentru el faptul că poartă un nume atât de celebru.

„E o mândrie și o responsabilitate să port acest nume. Îmi amintesc când am fost pentru prima oară pe scena Sălii Palatului, în 2012, alături de tatăl meu, la concertul său de Crăciun. Nu am conștientizat emoțiile până nu m-am văzut față în față cu publicul. Primul instinct a fost să plâng, dar mi-am revenit imediat, știind că am de dus un lucru la capăt”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Sursa foto: Instagram, Spynews

Marius Elisei a apărut în camera Oanei Roman. Detaliile care au pus fanii pe gânduri

Recomandarile noastre