În ultima săptămână, Oana Roman și Marius Elisei s-au apropiat din ce în ce mai mult. În timp ce Oana nu dădea semne că se lasă înduplecată, fostul ei soț declara că îi pare rău că a pierdut-o. „Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Relația noastră este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei recent. 

Între timp, lucrurile devin din ce în ce mai interesante. După ce Oana s-a dus la salon pentru o culoare nouă de păr, s-a văzut cu Marius Elisei și cu fiica lor Isa în parcul Herăstrău. Toți trei zâmbeau și se vedea că se simt bine împreună. La o zi distanță, Marius Elisei a ajuns în camera Oanei Roman. 

Marius Elisei, fotografii din camera Oanei Roman. Au plecat într-o escapadă de weekend 

Oana Roman va prezenta două evenimente pe litoralul românesc, așa că a decis să îmbine utilul cu plăcutul și i-a luat cu ea și pe Marius Elisei și fiica lor. Vedeta a publicat mai multe imagini din apartamentul în care s-au cazat iar la un moment dat a avut loc o discuție între ea și Isa, care le-a dat de gândit fanilor. ”Sunt două camere. O sufragerie și un dormitor”, a spus Oana. Isa a întrebat dacă ea doarme în sufragerie. „Tu dormi cu mami, dacă vrea tati să ne lase să dormim împreună”, a fost discuția între Oana și fiica ei, semn că lucrurile între ea și Marius par să meargă într-o direcție bună.

Ulterior, Marius Elisei s-a pozat din camera Oanei, iar imaginile le-a pus pe Instagram. În spatele lui se puteau observa cu ușurință hainele Oanei, ceea ce sugerează că cei doi par să se simtă confortabil unul cu celălalt. Comportamentul sugerează o viață de familie, astfel că n-ar fi de mirare dacă Oana Roman va anunța o împăcare în viitorul apropiat. „Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a declarat Oana Roman. 

Foto: Instagram

John Wayne, o legendă a vestului american. Viața în afara ecranului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp