Prima reacție a cântăreței Lidia Buble după ce s-a aflat de audierea ei la DIICOT într-un dosar de luare de mită

Prima reacție a cântăreței Lidia Buble după ce s-a aflat de audierea ei la DIICOT într-un dosar de luare de mită
Seara de marți a fost una neplăcută pentru Lidia Buble, după ce s-a aflat de aventura ei cu polițiștii de la Rutieră, finalizată în fața unui anchetator de la DIICOT. Marele secret, pe care spera să îl poată da uitării, a ajuns în presă.

Toată lumea mondenă a așteptat cu sufletul la gură prima reacție a cântăreței Lidia Buble după ce s-a aflat de audierea ei la DIICOT într-un dosar de luare de mită. Iar așteptările au fost răsplătite. Destul de simbolic.

Lidia Buble a lansat în mediul online, un  mesaj criptat după ce s-a aflat de audierea ei la DIICOT pentru că polițiștii s-au lăsat corupți. Ea a postat o imagine din Biblie, și a evidențiat un anume paragraf.

Reacția Lidiei Buble după ce s-a aflat de vizita la DIICOT

Așa cum am relatat seara trecută, Lidia Buble a ajuns la DIICOT, în contextul în care, ca să nu fie testată cu aparatul etilotest le-a dat mită unor polițiști. Povestea e savuroasă: tânăra nu a avut bani la ea, oamenii legii au urmat-o acasă ca să își ia partea, dar nici acolo nu a găsit bani cash, astfel că a coborât la un bancomat să scoată.

Apoi a relatat întâmplarea prietenului care o sfătuise în prealabil cum să îi mituiască pe oamenii legii. Iar telefonul bărbatului, fiind ascultat în alt dosar, a fost sursa pentru noua anchetă penală, împotriva polițiștilor de la rutieră.

Cei doi agenți au fost duși la DIICOT săptămâna trecută. Deși, conform procedurii, într-un dosar de mită, mituitorul scapă dacă anunță ceea ce va face în prealabil, iar Lidia Buble nu a procedat așa, ea a scăpat de urmărire. Pe lângă postarea cu Biblia, Lidia a mai avut un mesaj criptat.

E posibil ca Lidia Buble să fi avut un plan de la bun început ca să-i înfunde pe polițiștii corupți. Până la urmă tot ceea ce s-a întâmplat a putut fi probat. Șpaga i s-a cerut de către polițiști. Ea are ora la care a scos banii din bancomat ca să dea mita. Iar polițiștii au GPS pe mașină, deci li s-a putut dovedi exact traseul pe urmele Lidiei.

Sursa foto: Instagram