Delia a recunoscut. Ștefan Bănică, cel mai bine plătit jurat de la X Factor

Delia a recunoscut. Ștefan Bănică, cel mai bine plătit jurat de la X Factor
Invitată în emisiunea lui Răzvan și Dani, Delia a făcut mărturisiri incredibile.

Simpatica Delia a făcut furori la emisiunea lui Răzvan și Dani. Ce a spus una dintre cele îndrăgite cântărețe.

Delia a recunoscut. Ștefan Bănică, cel mai bine plătit jurat de la X Factor

A avut o vacanță de vis pe cărări de munte și a reușit să cucerească la picior un vârf de munte din Elveția, înalt de 4164 de metri. Și acest lucru a făcut-o să fie extrem de mândră de ea.

„Nu-mi place eleganța”

Și de această dată, Delia i-a lăsat fără cuvinte pe Răzvan și Dani și pe telespectatori cu ținuta ei cool, iar Dani nu a ratat ocazia să o întrebe despre ținutele ei. Pe de altă parte, Răzvan care i-a văzut dressingul, a afirmat că acesta seamănă cu o reprezentanță de la Milano.

“Nu-mi place eleganța, să fiu o doamnă. Vreau să fac asta cât mai târziu posibil”, a mărturisit artista. Pe de altă parte, Delia e renumită pentru hainele de fițe pe care le poartă, unele extrem de scumpe, dar întotdeauna în trend.

Se vopsește singură

Cu ceva timp în urmă, Delia a apărut cu părul vopsit în două culori. Sigur că toată lumea s-ar fi așteptat ca vedeta să spună că s-ar dus la un super stilist. Dar vedeta a mărturisit că este opera ei, atât schimbatul culorii de păr cât și bretonul, care o avantajează.

Ce a spus despre colegii de la X Factor

Când Dani a glumit cu ea și i-a spus că a lua ttoți banii de la X Factor, serioasă, Delia a afirmat că cel mai bine plătit jurat este Ștefan Bănică.

X Factor sezon 10 a revenit pe Antena 1 din 6 septembrie. Cu puțin timp în urmă, Delia a declarat că este uimită de prestațiile concurenților de acum. „Foarte mulți mi-au plăcut anul acesta în audiții, dar, din păcate, nu îi pot avea pe toți, așa sunt regulile… O să aflați și voi în curând!”, a spus vedeta.

Sursă foto: zutv, kiss fm