Delia se confruntă cu câțiva hoți. Cine i-a furat vedetei mâncarea. FOTO

Delia se confruntă cu câțiva hoți. Cine i-a furat vedetei mâncarea. FOTO
Delia se află în vacanță zilele acestea într-o destinație exotică. Deși peisajele sunt superbe și vedeta se bucură de soare și plajă, se confruntă totuși și cu câțiva hoți de-a dreptul impertinenți.

Delia profită de orice moment liber pentru a pleca în vacanță. De data aceasta, a ales o destinație îndepărtată exotică. Vedeta s-a dus în Seychelles, o țară insulară din Oceanul Indian, care oferă priveliști și experiențe absolut superbe, așa cum îi place solistei. Acolo însă Delia se confruntă cu hoți, care au atentat la mâncarea ei gustoasă. 

Cum era de așteptat, cântăreața nu a uitat de urmăritorii ei de pe Instagram, în ciuda faptului că se află în vacanță, împărtășind cu aceștia câteva momente din sejurul ei. Deși imaginile superbe cu plajele și apele cristaline au primit multe aprecieri, poza care a strâns aproape 50.000 de likeuri este una în care vedeta poartă un costum de baie din două piese, care îi scoate în evidență formele. 

Delia se confruntă cu hoți la masă. I-au furat croissantele 

Totuși, în afară de peisajele idilice, vedeta s-a confruntat și cu o mică situație la micul dejun. Așa cum fanii s-au obișnuit, Delia este o gurmandă recunoscută, astfel că nu se dă în lături de la tot felul de bunătăți. Problema a fost însă că nu era singura pofticioasă. Câțiva porumbei impertinenți au simțit probabil mirosul îmbietor al croissantelor cu semințe deasupra și și-au făcut loc pe masa vedetei. 

Deliei nu i-a rămas decât să se amuze pe situația care era, într-adevăr, comică. Și bineînțeles să imortalizeze momentul cum se cuvine, pentru a-l împărtăși cu fanii de pe Instagram. În imaginea postată se pot observa trei porumbei extrem de ocupați cu semințele de pe un croissant. Atât de bun era acesta, încât înaripații nici măcar nu s-au deranjat de faptul că erau filmați de aproape, ci și-au continuat micul dejun nestingheriți. Iar Delia, fată cu simțul umorului, chiar i-a întrebat de sănătate. „Să vină toți prietenii la acest mic dejun minunat, cu carbohidrați. Măi, vă stricați regimul mă!”, le-a spus vedeta, pe un ton amuzat. 

Foto: Instagram

Cine a despărțit-o pe Simona Halep de fostul iubit