Cine a despărțit-o pe Simona Halep de fostul iubit

Cine a despărțit-o pe Simona Halep de fostul iubit
A primit inelul de logodnă de la Toni Iuruc și a fost cerută în căsătorie, dar mult timp nu l-a uitat pe primul iubit. Cu cine a umblat Simona Halep la 18 ani.

Este mai pregătită ca niciodată să fie nevastă cu acte în regulă. Puțini știu însă cine a fost primul iubit al sportivei Simona Halep.

Cine a despărțit-o pe Simona Halep de fostul iubit

Cea mai îndrăgită sportivă a României, Simona Halep, se mărită. Aceasta i-a spus da iubitului său, Toni Iuruc și toată lumea așteaptă momentul în care cei doi vor face nunta. Până atunci Simona și Toni se iubesc nebunește, dar încearcă să-și țină relația cât mai departe de ochii curioșilor.

Rămâne de văzut dacă și părinții Simonei vor fi la fel de fericiți, ținând cont de faptul că Iuruc nu a fost văzut deloc cu ochi buni. Motivul? Acesta a mai fost căsătorit de două ori, lucru greu de trecut cu vederea pentru machedoni.

Cu cine s-a iubit Simona

Se pare că tot în dizgrația părinților ar fi intrat și primul iubit al Simonei, care, spun sursele, ar fi fost prima ei mare dragoste. Este vorba de Andrei Mlendea. Se aude prin târg că cei doi s-ar fi despărțit la scurt timp după ce au început o relație însă, după câțiva ani, sportiva i-a mai dat o șansă celui care i-a fost și antrenor în acel moment.

În 2013 însă lanțul de iubire s-a rupt definitiv pe ambele planuri. Gurile rele spun că Andrei ar fi fost concediat de tatăl Simonei, care s-a supărat foarte tare când a auzit de relația fiicei sale cu tânărul.

Ce spune primul antrenor al lui Halep

De altfel, despre această legătură sentimentală a vorbit primul antrenor al sportivei, Ioan Stan. „Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul.”, a mărturisit acesta, în urmă cu câțiva ani. În prezent, Andrei Mlendea este un antrenor extrem de apreciat, dar și căsătorit și tată de doi copii.

Sursă foto: simonahalep.com

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri