Serialul „The Crown” are milioane de fani la nivel mondial, dar a atras și critici din partea anumitor membri din familia regală, care s-au arătat nemulțumiți de portretizarea anumitor personaje. În ciuda acestor lucruri însă, pelicula merge mai departe și se pregătește de al cincilea sezon. Până atunci însă, o problemă importantă le dă de cap membrilor echipei. Se caută un prinț Harry, dar nu se găsește. 

Sezonul 4 a introdus în scenariu momentul mult așteptat de fanii serialului: apariția tinerei prințese Diana, pe vremea când abia îl cunoștea pe Charles. Toată lumea așteaptă acum cu nerăbdare continuarea poveștii, mai ales că vorbim de evenimente reale și controversate, precum relația Dianei cu Dody Al-Fayed și moartea lor tragică. 

Se caută un prinț Harry. Producătorii nu găsesc actori roșcați 

Cu sezonul 5 urmând să înceapă filmările în luna iulie a acestui an, șefii caută un actor care să-l joace pe prințul Harry pe când era tânăr. Însă conform surselor, acesta este foarte greu de găsit, căci Harry este roșcat. Și după cum se știe, doar 2% din populația lumii este roșcată natural, astfel că un actor este cu atât mai greu de găsit. Unde mai pui și faptul că membri echipei sunt perfecționiști când vine vorba de alegerea actorilor. 

„Șefii au standarde incredibil de ridicate când vine vorba de actorii pe care îi angajează. Așa că presupusul nou membru al distribuției trebuie să bifeze o listă lungă. Dar cu personajul lui Harry mai au un punct important de marcat. Acest lucru s-a dovedit foarte greu, dar sunt determinați să facă toți pașii necesari pentru ca acesta (actorul), să arate perfect”, a menționat sursa pentru Daily Mail. 

Totuși, în cazul în care nu se va găsi un actor roșcat potrivit, boșii serialului sunt hotărâți să vopsească părul unui copil-actor, pentru ca acesta să arate perfect pentru rol. Sezoanele 5 și 6 ale serialului vor acoperi viața familiei regale britanice din anii 90 și până în 2003, însă nu este clar ce momente vor fi interpretate. 

Foto: Facebook

Florin Piersic Jr. are cu ce se mândri. Uite ce familie frumoasă are actorul!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri