Delia are o slăbiciune: „Când văd un bărbat cum mănâncă shaorma…” Discursul devine indecent

Delia are o slăbiciune: „Când văd un bărbat cum mănâncă shaorma…” Discursul devine indecent
Delia nu se uită la kilogramele în plus, vedeta este adepta unui mod de viață în care toate poftele trebuie satisfăcute.

Despre Delia s-a spus de multe ori că a pierdut lupta cu kilogramele sau că nu se poate abține de la mâncare. La fel de des e ținta glumelor pentru plăcerea cu care mănâncă. Artista însă nu prea pare deranjată de acest lucru și, de-a lungul timpului, a explicat motivele sale.

„Dacă te abții de la mâncare, zic eu, nu mai ai nici libido în viață.  În general. Cine mănâncă, cu poftă, se spune că face toate lucrurile cu poftă. Dacă ești din ală care alege mazărea, pune morcoviorul deoparte și-și organizează farfuria, cam așa e și… Serios. Imaginează-ți un bărbat care mușcă dintr-un burger sau dintr-o shawarma! Și-i curg zoaiele, sosul… aia e, tată, da! Dacă stă și-l face cu furculița și cuțitul… Mâncați, oameni buni, mâncați. Că o viață avem!”, a spus Delia invitată, acum două zile, la Kiss FM.

Delia nu prea se abține de la mâncare și recunoaște că își face toate poftele. Cu toate acestea, are o siluetă frumoasă. Apetitul artistei,  aparent insațiabil, a devenit inclusiv subiect de roast la iUmor, în mai multe rânduri. Delia lămurește această problemă.
„Nu știu dacă atât de mult… (râde) Dar nu știu dacă e mai mult sau mai puțin decât alții. Când mi-e poftă sau foame, nu mă abțin. Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat Delia pentru revista VIVA!.

Cum a ajuns Delia să poarte haine extra largi

Delia iubește pastele, fructele de mare și sushi-ul. Dar adoră ciorbele făcute de mama sa, și nu ratează nicio ocazie, mărturisea aceasta. De asemenea, nu refuză niciodată tradiționala mâncare de cartofi. În plus, e destul de „pasionată” de junk food, deseori arătându-le fanilor că dă iama în chipsuri și în alte crănțănele nu tocmai sănătoase.

De o vreme, Delia îmbracă mai ales haine largi. Acum câteva luni vedeta a explicat de ce alege să se îmbrace numai în ținute largi. „Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit artista.

Sursa foto / video: In stagram, TikTok