Exclusiv. Delia a povestit ce a făcut soacra pentru ea. O să rămâneți cu gura căscată

Exclusiv. Delia a povestit ce a făcut soacra pentru ea. O să rămâneți cu gura căscată
Ediția de duminică a emisiunii iUmor a fost plină de senzații tari, dar și destăinuiri. Delia a dat ceva din casă.

Ca orice femeie care se respectă, Delia are mare grijă de imaginea ei. Cum se întreține vedeta.

Exclusiv. Delia a recunoscut ce a făcut soacra pentru ea. Jurații de la iUmor au rămas șocați

În ultima ediție a emisiunii iUmor, cel de-al patrulea jurat a fost actrița Carmen Tănase, care a strălucit. Printre prietenele vedete care au venit să vorbească despre aceasta s-a numărat și inegalabila Maia Morgenstern, care a făcut un roast așa cum scrie la carte.

Printre glumele făcute a fost și una cu referire la Delia, moment în care vedeta a recunoscut că cele mai bune creme pentru față sunt cele cu melc. Mai în glumă, mai în serios, cântăreața a spus că la un moment dat soacra i-a strâns într-o cutiuță zeamă de la melc, produs pe care artista l-a folosit pentru a-și masa fața.

Ce-i drept, mirosul era îngrozitor, însă pentru ca tenul să arate perfect, nimic nu e prea greu. Așa că Delia i-a recomandat și lui Bendeac să-și achiziționeze astfel de creme, care vor ține bătrânețea la distanță.

Cum se menține artista

Cu ceva timp în urmă, într-un interviu acordat publicației Viva, Delia a spus că nu a ținut niciodată vreo cură de slăbire, așa că nu-și refuză nici o bunătate. Însă are grijă să consume totul cu măsură. În plus, face mult sport, iar acest lucru o ajută să-și mențină silueta.

„Nu sunt adepta unui stil de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari și încerc să nu exagerez”, a mărturisit vedeta. La rândul său, mama Deliei a vorbit la un moment dat de mâncarea preferată a fiicei sale. E vorba de ciorba de lobodă cu slăninuță și ouă. „Fetele mele sunt învăţate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea şi ciorba făcută de mama”, a spus cântăreața de muzică populară.

Sursă foto: instagram