S-a aflat cu cât l-a plătit milionara Delia pe Florin Salam, ca să cânte la aniversarea soțului!

S-a aflat cu cât l-a plătit milionara Delia pe Florin Salam, ca să cânte la aniversarea soțului!
E unul dintre cei mai bine plătiți artiști ai momentului, dar și Florin Salam are probleme.

Se spune că nu acceptă să cânte la un eveniment sub 10.000 de euro, dar Florin Salam mai face și gesturi nobile.

Cât l-a plătit Delia pe Florin Salam ca să cânte la aniversarea soțului

Învârte banii cu lopata, dar Florin Salam acceptă să cânte și gratis, atunci când vrea. În a doua zi de Crăciun, Delia și-a sărbătorit soțul, iar invitat special la petrecerea privată a fost Florin Salam.

Pentru că a fost vorba de prietena Delia, acesta nu a cerut un onorariu, iar apropiații lui susțin că ar fi plecat acasă doar cu… 900 de lei. Iar acești bani ar fi provenit doar din dedicații, pentru că artistul a acceptat să facă un program gratis.

Delia le-a arătat tuturor cum a fost petrecerea

Așa cum o știm, Delia n-a putut să stea locului o clipă, așa că a dansat și s-a distrat cum doar ea știe să o facă. În plus, n-a ratat ocazia să nu cânte și ea manele.

Sigur nu ar fi prima dată când ea face duet cu Florin Salam sau abordează acest gen de muzică ori de câte ori îi face plăcere. Delia a făcut și câteva filmulețe pe care le-a urcat pe contul său de socializare, ca să vadă toată lumea ce înseamnă să-ți cânte Florin Salam.

Probleme mari la firmă?

Sursele spun că Florin Salam ar avea probleme cu firma, pentru că nu și-a plătit datoriile la stat. E drept că din 2013 nu el este administratorul societății, ci sora sa mai mică, Maria Petrache. Potrivit informațiilor oferite de Wowbiz, firma artistului are ca principal obiect de activitate „interpretarea artistică”, iar datoriile acesteia ar fi în valoare de aproape 600.000 de lei.

Pentru că a avut foarte multe concerte anii trecuți, cântărețul a făcut o pauză vocală, dar acum și-a intrat în formă și e disponibil pentru evenimentele în care face spectacol.

Sursă foto: instagram