Delia e dezamăgită de o destinație de lux. Cântăreața suferă de o boală care-i dă bătăi de cap

Delia e dezamăgită de o destinație de lux. Cântăreața suferă de o boală care-i dă bătăi de cap
Pasionată de călătorii, cântăreața Delia a plecat din nou în vacanță, de data aceasta chiar la început de an. Direct de pe plajele luxoase, vedeta și-a șocat fanii anunțând că suferă de o boală destul de rară, care-i dă bătăi de cap.

Delia și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare, când a postat un articol în care sunt explicate simptomele unei boli destul de rare, de care jurata X Factor se pare că suferă. Potrivit articolului postat de artistă, misofonia, cunoscută și sub denumirea de „sindromul sensibilității selective la sunete” pornește de la un factor declanșator. De cele mai multe ori acesta este un sunet oral – zgomotul pe care anumite persoane îl produc când mănâncă, respiră, mestecă,  fluieră sau cască. Alteori, factorul declanșator poate fi cauzat de mici mișcări repetitive – cineva care se foiește întruna, bâțâie din picioare sau te “atinge” în mod constant pentru a îți capta atenția.

Deși simptomele acestei afecțiuni pot fi destul de grave și pot afecta viața pacientului, Delia nu a menționat exact cât de serioasă este problema ei. Ceea ce putem spune este că în mod sigur artista nu pare să fie extrem de afectată, căci se poate distra în vacanțe ca și până acum. 

Cântăreața, nemulțumită de Cancun 

După ce a fost recent în Zanzibar, artista a plecat din nou în vacanță, de data aceasta în Cancun, Mexic. După doar câteva ore petrecute pe plajă, Delia a criticat destinația la care mulți visează, fiind total nemulțumită: “Cancun e …nașpa. E un fel de Antalya..”, a scris aceasta pe Instagram. 

Deși s-a arătat dezamăgită de ceea ce are de oferit stațiunea de lux, Delia s-a distrat totuși, căci s-a arătat mulțumită de experiența dintr-un restaurant local, acolo unde ospătarii și-au prezentat sortimentul de băuturi îmbietoare, apărând cu ele pe cap, una peste alta, într-un exercițiu perfect de echilibru. 

Cove: “De ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat”

 

Recomandarile noastre