Delia, forțată de fani să ia o decizie radicală. A luat-o!

Delia, forțată de fani să ia o decizie radicală. A luat-o!
Toți o știți de nonconformistă. Ținutele ei și stilul ei vestimentar au fost deseori comentate sau criticate. S-a obiectat mult inclusiv că preferă haine sport, lejere, de băieți. Genul de echipament pe care l-a luat cu ea în vacanța din Turcia. Acum, nonconformista a luat o decizie radicală.

Delia a decis. Iar decizia aceasta a luat-o ținând cont de mesajele fanilor. Ea a făcut anunțul după ce a fost cu peste 2.000 de metri mai aproape de cer.

„Sunt foarte, foarte mulțumită de ce am făcut în aceste trei zile. Și anume foarte mult mers, minimum de 12 kilometri pe zi, care au fost azi, dar, atenție, s-a urcat foarte mult azi. Pe undeva pe la vreo 2000 și ceva, și mă gândesc că tot îmi spuneți să mă gândesc, și am să mă gândesc serios la treaba asta, la un vlog de călătorie. Am zis vlog, nevlog, dar oricum călătoresc și oricum îmi place să filmez și să fac fotografii, aș putea să încerc”, a mărturisit Delia.

Încă o revelație pentur frumoasa Delia

Vacanța în Turci a fost o adevărat revelație în viața ei, și din alt motiv. Iată ce explică vedeta. „Dacă aș fi știut eu toată viața mea, toată viața de dinainte să-mi dau seama că-mi place muntele și să urc munți și nu am timp să fac asta și nu mi-am oferit cadou acest cadou fantastic! E clar că pentru mine vacanțele ideale sunt cele în care ești activ, cele în care ai landscape-uri  senzaționale.

Pentru mine totul trebuie să arată trăznet, ireal, chit că e un peisaj exotic, chit că e un vârf de munte sau ceva atipic, cum e Cappadochia. Dacă aș fi știut eu, aș fi urcat toți munții ăștia de mult, mult mai devreme. Mă enervează că am drona aia acasă și nu am luat-o! Nu am luat-o niciodată nicăieri. O avem de un an și ceva, și am fost în niște locuri… Telefoanele astea ne tâmpesc! Vrei să faci totul cu telefonul. Nu aș căra un parat de fotografiat după mine, să îl țin la gât, nici dacă m-ai omorî”, a recunoscut vedeta.

Câte vacanțe a avut Delia în pandemie

La sfârșitul lunii iulie, în plină pandemie, Delia și soțul ei au fugit pe Coasta de Azur, la Saint Tropez, în Franța. Apoi a fost la Bâlea Lac unde s-a pozat pe marginea prăpastiei, a fost în Alpi (Austria) când a sărbătorit 8 ani de la căsătoria civilă cu Răzvan Munteanu. A mai fost și pe insula vedetelor lumii, Mykonos, în Grecia.

Delia ar putea fi ghid de turism pentru că a călătorit peste tot și știe să facă fiecare vacanță foarte atractivă. Asta se vede din comentariile fanilor săi care se declară încântați de ceea ce văd. Iar acum, juratul emisiunilor IUmor și  X Factor a evadat în Turcia, pe un tărâm de basm și, ca de fiecare dată, și-a încântat fanii cu pozele din această vacanță exotică.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Viața discretă a fiicei miliardarului României. Cine e și cum arată domnișoara