Delia ia atitudine în scandalul dintre sora și mama sa. „Nu este nicio dramă!”

Delia ia atitudine în scandalul dintre sora și mama sa. „Nu este nicio dramă!”
De câteva săptămâni, scandalul făcut de Gina Matache ține prima pagină a ziarelor și toată lumea aștepta punctul de vedere al Deliei.

A venit și momentul în care celebra cântăreață a spus ce gândește despre divorțul surorii sale și, respectiv, noul/fostul iubit Radu Siffredi.

Dacă Gina Matache a fost cea care a agitat spiritele, în încercarea disperată de a-și salva fiica de o relație pe care nu o consideră benefică pentru ea, Delia a fost cât se poate de împăciuitoare. Cântăreața i-a rugat pe toți cei curioși să-și vadă de treaba lor și să-i lase pe alții să-și trăiască viața așa cum consideră de cuviință.

„Dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate”

„Bine, toată lumea e bine.  Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor.

E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc mereu cu toată lumea. Toată lumea e bine, sănătoasă. Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru? Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo.

„Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui”

Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă.

Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.”, a spus Delia pentru Cancan. Pe de altă parte, sursele spun că cele două surori ar fi avut o discuție nu prea plăcută, iar Oana s-ar fi enervat, punctând faptul că s-a săturat în trăiască în umbra Deliei.

Unite de Ziua Femeii

Cele două surori s-au unit, pe rețelele sociale, pentru a transmite un mesaj puternic. În viziunea lor, Ziua Femeii, celebrată pe 8 martie, aduce mai mult rău femeilor decât bine.

„Ziua Femeii nu este despre a aplauda o femeie pentru că e o mamă bună, o soră bună, o soție bună, o fiică bună. Este despre recunoașterea faptului că însăși asta este problema. Pentru că aceste aplauze nu le fac niciun serviciu femeilor. Aceste aplauze reasigură bărbații că femeile îi servesc pe bărbați”, e mesajul pe care l-au distribuit cele două.

Subiectul este unul care a împărțit societatea în mai multe tabere, feminismul fiind interpretat diferit de fiecare. Totodată, cele două tinere doresc mai mult ca oricând să popularizeze acest mesaj, al egalității dintre bărbat și femeie.

Recomandarile noastre