Delia, mărturisire dureroasă. Primea de la părinți o pereche de blugi odată la doi ani. Exclusiv

Delia, mărturisire dureroasă. Primea de la părinți o pereche de blugi odată la doi ani. Exclusiv
Delia nu a avut dintdeauna posibilitățile materiale pe care acum și, ca orice adolescentă, și-ar fi dorit să fie în ton cu moda.

Într-una dintre edițiile festive iUmor, Delia a povestit la un moment dat că a făcut sacrificii mari pentru a ajunge în top. Celebra cântăreață a mărturisit că nu s-ar mai speti muncind dacă ar avea un soț care să-i pună lumea la picioare. De asemenea, blonda a povestit că părinții n-au avut posibilitea să-I ofere tot ce și-ar dorit.

Ea spune că primea o pereche de blugi odată la doi ani, iar când vremea era urâtă și aceștia se murdăreau de la atâta mers pe jos, artista îi spăla și îi punea la uscat la calorifer. La rândul său, Loredana a spus că de mică s-a obișnuit să-și câștige proprii bani, pentru că nu a suportat niciodată să fie la mâna vreunui bărbat, cu atât a soțului.

„Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cum să mă mai acopăr”

Chiar dacă are cum tot ce-și dorește și ar putea să fie cea mai sexy femeie, Delia preferă să se îmbrace cu haine cât mai largi, pentru că nu suportă să-și arate decolteul.

Invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, solista spune că n-a fost niciodată o femeie pudică, însă cu greu renunță la hainele ei XL, pe care le consider cele mai confortabile din lume, întrucât îi conferă confort atât fizic cât și emotional.

“Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil”

„Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit artista.

Recomandarile noastre