Delia, pasionată și de scufundări. Ce costume speciale și-a cumpărat cântăreața

Delia, pasionată și de scufundări. Ce costume speciale și-a cumpărat cântăreața
Când vine vorba de hobby-urile sale, Delia nu se uită niciodată la bani. Pentru a-și încărca bateriile, nimic nu pare prea mult.

E pasionată de munte și ori de câte ori are timp, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, pleacă la colindat.

Delia, pasionată și de scufundări. Ce costume speciale și-a cumpărat cântăreața

Alpinismul nu mai demult o „nebunie” frumoasă pentru Delia și Răzvan Munteanu, ci a început să facă parte din viața lor. Dacă până nu demult Delia era înnebunită după scufundări, investind bani mulți în această pasiune, de ceva vreme a schimbat foaia și a ales alpinismul. Cei doi au făcut alte investiții serioase și, spun sursele, până acum ar fi scos din buzunar nu ai puțin de 10.000 de euro pentru a-și achiziționa tot ce le este necesar să facă expediții așa cum scrie la carte.

Echipament așa cum scrie la carte

Și pentru că atunci când ești în munți ai nevoie de echipament de cea mai bună calitate, Delia și soțul său au cumpărat nu doar încălțăminte specială, atât pentru vară cât și pentru iarnă, dar și hamuri, carabiniere, coarde, pioleți și colțari pentru alpinism.  „În perioada aceasta, îmi place să aleg orice destinație ce implică drumețiile pe munte. Încerc să prioritizez să plec în vacanțe de fiecare dată când am zile libere, să urc pe munte”, a declarat artista într-un interviu pentru Playtech.

Delia s-a întâlnit cu 10 urși într-o jumătate de oră

Și pentru că multă lume se întreabă de ce nu a ales Delia să colinde toți munții din România, cu un an în urmă, artista a povestit că fiind pe Transfăgărășan, a întâlnit în doar 30 de minute nu mai puțin de zece urși. „Riscurile sunt foarte mari. Noaptea ca noaptea, dar acum era zi și erau bicicliști și oameni pe trasee”, a povestit vedeta.

Ca să nu se mai lovească de astfel de situații, Delia a ales să escaladeze munții din alte țări și se bucură că a ajuns alături de soțul său, în vârful Cima Pisciadu, cu o altitudine de 3000 de metri. „Îmi doresc să ajung în atât de multe destinații, timp liber să fie. Vreau la Cape Town, în Cambodgia, vreau să merg în cât mai multe plimbări pe munte”, este visul cântăreței.

Sursă foto: instagram