Delia s-a săturat de saloanele de manichiură. A găsit cea mai bună variantă să aibă unghii perfecte. Exclusiv

Delia s-a săturat de saloanele de manichiură. A găsit cea mai bună variantă să aibă unghii perfecte. Exclusiv
În ultima ediție a emisiunii iUmor, Delia a spus ce are pe suflet. Iată ce-ți dorește artista.

Delia nu mai are răbdare și vrea să facă totul de una singură, întrucât consideră că e cel mai potrivit.

Delia s-a săturat de saloanele de manichiură. A găsit cea mai bună variantă să aibă unghii perfecte. Exclusiv

Ca orice femeie care se respectă, jurata emisiunii iUmor, Delia, merge constant la salon ca să-și facă manichiura. Dar pentru că s-a săturat să tot aștepte să-i vină rândul la programare, aceasta a spus că vrea o lampă UV. Ea intenționează să-și facă singură unghiile, apoi să-și dea cu ojă semipermanentă și să-și pună mânuțele în această lampă minune.

După prestația unui concurent din Republica Moldova, despre care s-a aflat că se ocupă cu repararea acestui obiect, cântăreața a spus că și-a dori să-i aducă și ei un astfel de aparat.

Nu suportă bărbații cu părul scurt

De asemenea, blonda a afirmat că nu suportă bărbații care se tund mereu, de aceea îi sfătuiește pe domni să-și lase părul să crească, pentru că vor arătat mult mai bine, iar doamnele și domnișoarele se vor la ei cu alți ochi.

„Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi”

Pentru că de ani buni toată lumea o întreabă când se pune pe făcut copii, Delia a răbufnit pe contul de socializare, afirmând că nu va mai permite nimănui să intre cu bocancii în viața ei personală. ”De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac?

Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil! ”, a transmis Delia pe Tiktok.

Sursă foto: instagram