Delia a pus piciorul în prag. După această declarație, nu îi va mai cere nimeni detalii intime

Delia a pus piciorul în prag. După această declarație, nu îi va mai cere nimeni detalii intime
Delia nu mai suportă să tot fie întrebată de ce a trecut de 40 de ani și nu are copii. Așa că de data asta a dat răspunsul care le va tăia macaroana tuturor curioșilor.

Delia, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România vrea să trăiască liniștită și nimeni să nu îi mai controleze viața.

Delia a pus piciorul în prag. După această declarație, nu o va mai întreba nimeni de ce nu vrea copii

De ani buni, tot mai mulți cârcotași vorbesc pe la colțuri care să fie motivul pentru care Delia nu are copii. Sătulă până peste cap de această întrebare, artista a postat un video pe rețelele de socializare și a explicat totul. Mai clar ca niciodată.

„Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea?”

”De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac?

Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil! ”, a transmis Delia pe Tiktok.

Cum a reacționat Mircea Badea

La scurt timp după declarația Deliei, Mircea Badea i-a spus artistei că a greșit atunci când a început să le dea explicație unor sau altora ce alegeri face în viață. „Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii. De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect?

Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru. Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E ok, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă ”, a declarat Mircea Badea.