Delia și Cheloo, cadouri inedite de la Moș Crăciun. Cântăreața a sărit în brațele lui

Delia și Cheloo, cadouri inedite de la Moș Crăciun. Cântăreața a sărit în brațele lui
Emisiunea iUmor a fost plină de surprize pentru cei trei jurați, la care a venit cu desagul plin cu cadouri, Moș Crăciun.

Prima care a fost chemată să-și ridice cadoul de la Moș Crăciun a fost Delia. Artista a fugit ca un copil și l-a îmbrățișat pe moșul darnic, care i-a dat un sac de dormit. Ce-i drept, ea și-ar fi dorit tare mult ceva dulce, însă și darul acesta a fost binevenit. Iar Delia a afirmat că demultă vreme și-a dorit așa ceva și intenționează să meargă cu sacul de dormit la Vama Veche când va fi cald.

Cheloo, suprins de Moș Crăciun

Al doilea jurat chemat de Moș Crăciun să-și primească darul a fost Cheloo, care a fost cadorisit cu un șevalet de toată frumusețea, dar și cărbune pentru desen. Mai mult, pentru că a fost băiat cuminte, Moșul i-a dat și un biscuit, dar și un pahar cu lapte. Deși surprins, Cheloo i-a mulțumit lui Moș Crăciun cu o strângere bărbătească de mână.

Costel, nemulțumitul din juriu

Mai puțin fericit de ceea ce i-a adus Moș Crăciun a fost Costel, care a primit un bici. Moșul a zis că îi va folosi la colindat, însă comediantul nu a părut deloc încântat. Mai ales că i-a spus și o poezie Moșului… Delia a dres busuiocul și i-a amintit colegului că trebuie să-i mulțumească și să-i dea o îmbrățișare bătrânelului, iar Costel s-a conformat.

Grinch a încercat să strice Crăciunul

Ca în fiecare an, Grinch a venit să strice Crăciunul și în acest an. În ediția specială iUmor, acesta a fost întruchipat de Șerban Copoț, care a reușit o transformare uluitoare. Grinch i-a pus rău lui Moș Crăciun și a încercat să „distrugă” sărbătoarea cu câteva glume acide. Dar până la urmă a înțeles că nu acolo îi este locul și a plecat cu coada între picioare. Lăsând în urmă multe aplauze.

Momentul AICI:

Recomandarile noastre