Delia și Răzvan au prins gustul afacerilor și s-au băgat în liga mare. Și-au propus să scoată milioane de euro

Delia și Răzvan au prins gustul afacerilor și s-au băgat în liga mare. Și-au propus să scoată milioane de euro
Nu e nici o îndoială că Delia s-a născut în zodia norocului. Vedeta are mare noroc la bani, iar acum a mai bifat ceva senzațional.

Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu au intrat și în afaceri imobiliare. Beneficiile nu întârzie să apară.

Delia și Răzvan, afaceri de milioane din imobiliare. Care sunt planurile de viitor

Potrivit informațiilor oferite de Playtech, simpatica cântăreață și soțul ei sunt și acționari la One United Properties, unul dintre cei mai buni dezvoltatori de pe piața imobiliară din capitală. Cu puțin timp în urmă, compania a vândut două penthouse-uri care aparțin proiectului One Verdi Park la prețul de 12 milioane de euro.

Delia și soțul sunt bucuroși pentru că un procent din această vânzare va intra și în contul lor. Cei doi au intrat în afaceri imobiliare cu vreo șase ani în urmă și iată că încep să se vadă roadele investiției. Mai mult, ei au cumpărat două penthouse-uri, care vor fi gata în cel mult nouă luni, iar Răzvan susține că cel mai sigur unul va fi înstrăinat.

„Normal, ca la orice vânzare de apartamente, fiind acționari, avem și noi profitul nostru”

„Noi am cumpărat două penthousuri, în urmă cu doi ani. Acestea din turnul mai subțire sunt ale noastre. Cele două penthouse-uri care mai erau în One Verdi Park și care s-au vândut, nu ne aparțineau. Normal, ca la orice vânzare de apartamente, fiind acționari, avem și noi profitul nostru. (…) Încă nu le-am scos la vânzare, nu ne-am hotărât ce vom face. Probabil unul dintre ele îl vom vinde. Vor fi gata cam în șase-nouă luni”, a declarat soțul artistei.

Delia stă în casă de un milion de euro

Pentru că se respectă, Delia locuiește tot într-un penthouse, pentru care soții au scos din buzunar un milion de euro. Cei doi sunt extrem de mulțumiți de apartament, încât nu se gândesc să plece din acel loc. În plus, Răzvan mai deține două cluburi în Centrul Vechi. Pasionați de natură, Delia și soțul ei sunt îndrăgostiți de munte și vor să urce pe cele mai înalte vârfuri.

Sursă foto: instagram