Demi Lovato a fost violată pe platourile Disney. Era doar un copil

Demi Lovato a fost violată pe platourile Disney. Era doar un copil
S-a gândit să se sinucidă, s-a drogat, constant, o vreme. Iar acum spune și care a fost motivul care a stat în umbra acestor orori.

Cântăreaţa americană Demi Lovato a fost violată pe platourile Disney. Era doar un copil. O adolescentă, mai exact. Apoi, zi de zi, pe durata filmărilor, a trebuit să dea ochii și să stea în preajma violatorului.

Artista a  dezvăluit totul într-un teaser pentru documentarul despre viața ei care se va lansa pe 23 martie. Recent Demi Lovato a vorbit despre relația ei „specială” cu drogurile. „Consumul de droguri aproape că m-a ucis. Dar mi-a salvat viața uneori, pentru că au fost momente în care am avut de-a face cu idei teribile în capul meu. M-am gândit să mă sinucid”, a povestit Demi Lovato.

Demi Lovato a fost violată pe platourile Disney

Ea a fost violată în adolescenţă, când filma pentru Disney Channel. Mărturisirea a fost făcută în cadrul unui documentar care a deschis marţi festivalul South By Southwest (SXSW). „Demi Lovato: Dancing with the Devil”, este o serie documentar pe YouTube, care se concentrează pe supradoza sa de fentanil din 2018 şi pe lupta vedetei cu această dependenţă.

În patru episoade, cântăreaţa în vârstă de 28 de ani dezvăluie şi detalii despre abuzurile sexuale pe care le-a suferit, inclusiv în noaptea supradozei.


„Ştiu că ceea ce urmează să spun va şoca. Dar când eram adolescentă am fost într-o situaţie similară… Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol”, a mărturisit Demi Lovato. Totul s-a întâmplat pe platourile Disney, în timpul filmărilor. Vedeta nu a dat numele violatorului. Dar a ținut să arate că incidentul s-a produs când era membră „a acestui grup Disney”. Și nu poate uita că a fost nevoită să stea lângă cel care a violat-o „tot timpul” pe durata filmărilor.

Vorbind despre „povestea mea #MeToo”, Lovato susţine că şi-a denunţat agresorul care nu era îngrijorat. Totul s-a întâmplat în timpul filmărilor la „Camp Rock” ( n.r. Tabăra de rock), produsă de Disney Channel, şi filmată atunci când artista avea 15 ani.

Sursa foto: Instagram

Meghan Markle nu avea voie să iasă cu mama sa în oraș. Îi era strict interzis