Demi Lovato face glume despre fostul. Ce secrete a divulgat la E People’s Choice Awards

Demi Lovato face glume despre fostul. Ce secrete a divulgat la E People’s Choice Awards
Demi Lovato a găzduit duminică seara premiile People's Choice Awards, reflectând la momentele ei agitate din 2020, în monologul de deschidere, în timpul căruia a glumit despre logodna cu fostul ei, Max Ehrich. Aceștia s-au despărțit în septembrie, la doar două luni după ce Ehrich a cerut-o în căsătorie.

Demi Lovato a prezentat premiile People’s Choice Awards și a făcut câteva glume cu referire la logodna ei de scurtă durată.

„Sunt atât de încântată să fiu aici în această seară, deoarece sincer acest an a fost cel mai lung din viața mea. Nu mă înțelegeți greșit, a început uimitor. Am cântat la Grammy și am cântat imnul național la Super Bowl. Dar apoi COVID a lovit și totul s-a oprit. Așa că am făcut ceea ce au făcut toți ceilalți: am intrat în carantină și m-am logodit. Am făcut pictură, fotografie, meditație, mi-am testat limitele. De asemenea, nu știam că se poate întâmpla acest lucru, dar am ajuns la sfârșitul Instagramului de patru ori. Am văzut șapte sezoane din Pretty Little Liars, m-am angajat apoi să caut extratereștri în deșert. Deci, practic, la fel ca toți ceilalți!”, a spus Demi Lovato despre perioada carantinei când a stat închisă în casă cu iubitul. 

De ce s-au despărțit Demi Lovato și Max Ehrich

O sursă apropiată celor doi a spus că Lovato și Ehrich s-au despărțit din cauza distanței, când Ehrich a început să filmeze un film în Atlanta după ce au petrecut carantina împreună. 

„Demi și Max au fost practic 24/7 împreună luni întregi. Au trăit într-o bulă cu stres zero și totul a fost doar distractiv. Acum lucrează amândoi și se află pe tărâmuri separate”, a spus prietenul celor doi.

Un alt membru din interior a spus că Lovato a început să aibă îndoieli cu privire la Ehrich. 

„Au existat multe tensiuni și Demi l-a părăsit pentru a obține o clarificare. Nu știa cine este cu adevărat Max și nu credea că are intenții bune. Erau multe steaguri roșii pe care le ignora și la care încerca să închidă ochii”, a spus acesta.

Ed Sheeran ar putea pierde 1 milion de lire sterline. Ce a făcut cântărețul?