Ed Sheeran ar putea pierde 1 milion de lire sterline. Ce a făcut cântărețul?

Ed Sheeran ar putea pierde 1 milion de lire sterline. Ce a făcut cântărețul?
Ed Sheeran ar fi putut pierde 1 milion de lire sterline din prețul conacului în care locuiește, potrivit unui expert în proprietăți.

Cântărețul în vârstă de 29 de ani locuiește în proprietatea din Suffolk, împreună cu soția sa Cherry Seaborn și fetița lor Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Inițial, el a cumpărat ferma clasificată de gradul II cu 895.000 de lire sterline, înainte de a-și extinde ulterior portofoliul de proprietăți în zona înconjurătoare. 

Ce sumă a cheltuit Ed Sheeran pe renovări

Ed Sheeran a cheltuit 3 milioane de lire sterline în renovări la casa sa din Framlingham. Și-a făcut un pub, o casă în copac, o cameră de rugăciune și un iaz cu animale sălbatice. Agentul imobiliar Paul Gibbens, de pe site-ul Housebyers4u, a susținut că starul pop ar fi putut avea un „impact negativ asupra prețului de vânzare” al casei sale după renovările făcute.

„Deoarece proprietatea este atât de unică pentru gustul lui Ed, ar putea avea de fapt un impact negativ asupra prețului de vânzare. Și costul recuperării caracteristicilor ar putea fi greu. Menținerea unei proprietăți atât de mari poate avea un impact și asupra pieței cumpărătorului și toate aceste modificări ar fi putut să îi fi limitat valoarea”, a declarat Paul Gibbens.

În jurul fermei sale, Ed deține, de asemenea, o casă decomandată cu patru dormitoare, vizavi de conacul său, precum și bungaloul de pe cealaltă parte a drumului și o altă casă în valoare de 875.000 de lire sterline. Portofoliul său total de 27 de case are o valoare estimată la 57 de milioane de lire sterline.

Ed Sheeran, proaspăt tătic

Ed Sheeran a devenit de curând tată pentru prima dată. Au trecut două luni de când a anunțat nașterea fiicei sale, în lume în septembrie.

„Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și bebelușul se descurcă uimitor și suntem în al nouălea cer. Sperăm că ne puteți respecta confidențialitatea în acest moment. Multă dragoste și ne vom vedea când va veni timpul, Ed x”, le-a spus cântărețul fanilor săi.

Dolly Parton face mărturisiri inedite despre corpul ei! E posibil să apară în Playboy la 75 de ani!