Ed Sheeran a plătit cu amabilitate un profesor de școală primară, pentru ca acesta să urmeze un curs care îl va ajuta să învețe copiii cu dificultăți de învățare. Organizația caritabilă a cântărețului, Framlingham Foundation Trust, a donat banii pentru a oferi profesorului posibilitatea de a ajuta copiii care ar putea să nu poată folosi instrumentele tradiționale. Ed conduce uimitoarea organizație caritabilă în orașul său natal, Suffolk, unde a crescut.

„Fundația a plătit ca un profesor de muzică dintr-o școală primară să urmeze un curs de predare specializat în metoda de învățare Kodaly. Această metodă este binecunoscută ca o alternativă la cursurile de muzică tradițională (concentrându-se în principal pe abilitățile auditive și abilitățile intuitive) și le permite studenților cu dificultăți de învățare să acceseze o lume a creației muzicale cu care altfel ar fi dificil să se conecteze”, a declarat Stuart Camp, care este managerul lui Ed.

Ed Sheeran și-a donat jucăriile din copilărie pentru o cauză nobilă

Cea mai recentă donație caritabilă a lui Ed vine după ce s-a despărțit de o selecție a unora dintre cele mai apreciate bunuri ale sale din copilărie pentru a strânge bani pentru județul său natal, Suffolk. Mândrul tată și-a luat rămas bun de la mai multe obiecte personale, inclusiv cărămizi Lego cu care s-a jucat în copilărie și versuri scrise de mână de la single-ul său de succes Perfect.

În plus, el a donat un album extins realizat manual (You Need Me) din 2009, un pliant și un bilet de trei lire sterline pentru primul său concert la Royal British Legion, din orașul natal Framlingham.

Părinții lui Ed Sheeran, John, în vârstă de 63 de ani, și Imogen, în vârstă de 60 de ani, au dorit să creeze o moștenire durabilă din expoziția Ed Sheeran: Made in Suffolk din Ipswich, care spune povestea vieții lui Ed. Au avut ideea unei licitații pentru a sprijini tinerii din Suffolk după ce au întâlnit-o pe Gina Long, fondatoarea organizației caritabile GeeWizz.

Încasările au ajutat-o ​​pe GeeWizz să reamenajeze un loc de joacă pentru copii cu nevoi educaționale speciale și cu dizabilități. Uimitor!

Oroare de Halloween. Un bărbat îmbrăcat ca în Evul Mediu a ucis 2 oameni

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri