Poliția din orașul canadian Quebec a arestat un bărbat, după un atac soldat cu doi morți și cinci răniți în noaptea de Halloween, scrie Guardian. Anunțul vine duminică după ce, anterior, poliția provinciei anunțase că era în căutarea unui bărbat îmbrăcat în haine medievale și înarmat cu o armă albă ce a produs „victime multiple”. Suspectul a fost reținut în Portul Quebec după ce un agent de pază i-a alertat pe oamenii legii.

Potrivit oamenilor legii, în urma atacului, două persoane și-au pierdut viața. Alte cinci victime au fost duse la spital, rănite, în stare critică, dar încă nu există informații despre starea lor.

Conform unei purtătoare de cuvânt a poliției orașului Quebec, suspectul are aproximativ 25 de ani. Autoritățile au cerut locuitorilor din zonă să rămână în case, și să se asigure că au ușile și ferestrele închise, chiar baricadate, pentru a fi în siguranță. Deocamdată nu este cunoscut motivul atacului, însă presa locală relatează că atacatorul a acționat în mai multe locuri din oraș și la ore diferite.

Sursa foto / video: Twitter / Rahul Upadhyay

Bogatul actor George Clooney se luptă ca un teatru de lângă conacul lui să nu moară

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri