Un profit de 53%

Cifra de afaceri a crescut de la 32,6 milioane de lire sterline la 48,1 milioane de lire sterline, în timp ce profitul lui a crescut cu 53%, la 36,4 milioane de lire sterline.

Acest lucru i-a permis artistului în vârstă de 29 de ani să își plătească un dividend de 10 milioane de lire sterline, pe lângă cele 17 milioane de lire sterline pe care le-a încasat în 2018. Compania interpretului a plătit o sumă de aproape 7 milioane de lire sterline pentru impozitul pe profit anul trecut.

Este aproape jumătate din ceea ce una dintre cele mai mari firme din Marea Britanie, gigantul online Amazon, a plătit pentru impozitul pe profit în aceeași perioadă, în ciuda cifrei de afaceri de aproape 2,3 miliarde de lire sterline. Conturile Ed Sheeran Limited nu includ numerar realizat din concerte.

„În viitor, cifra de afaceri a companiei este de așteptat să rămână puternică, dar va depinde de succesul continuu al artistului”, spune compania.

Ed Sheeran, șeful perfect

Vedeta britanică a fost lăudată în aprilie când a refuzat să trimită în concediu fără plată personalul care lucrează la restaurantul și barul său din Notting Hill, vestul Londrei. În loc să folosească schema finanțată de contribuabili pentru a menține locurile de muncă deschise, Ed a plătit salariile din propriul buzunar.

După ce a terminat un tur și s-a căsătorit, el a anunțat anul trecut că va lua o pauză. Valoarea sa netă depășește 200 de milioane de lire sterline, conform Sunday Times Rich List.

O vedetă a ajuns din nou la cătușe. De data aceasta a furat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri