Vestea s-a răspândit joi, deși altercația a avut loc în iunie, în Los Angeles. Oamenii legii au declarat pentru TMZ că actorul ar fi intrat într-o dispută verbală cu un bărbat care a escaladat și a devenit altercație fizică. Bărbatul a depus plângere poliției, iar forțele de ordine au deschis o anchetă, în urma căreia a concluzionat că actorul ar fi fost agresorul în această altercație.

Procurorul orașului Los Angeles l-a acuzat pe Shia de „infracțiuni minore” și furt, ambele infracțiuni fiind considerate, în final, contravenții.

Shia LaBeouf „abonat” la probleme cu legea

În timp ce actorul în vârstă de 34 de ani a reușit să stea departe de necazuri recent, arestarea din iunie nu este prima dată când are probleme cu legea.

În 2017, Shia a fost arestat în Savannah, Georgia pentru că beat în public, conduită dezordonată și obstrucționarea legii. De asemenea, el a fost arestat în 2017 în timpul unui protest din New York City. Vedeta din „Honey Boy” nu a depus contestație cu privire la acuzația de conduită dezordonată, în timp ce ulterior a fost găsit vinovat de obstrucționarea oamenilor legii, dar a fost găsit nevinovat în legătură cu acuzația că ar fi fost sub influența alcoolului.

Tot în 2017, Shia a fost acuzat de agresiune și hărțuire în urma unei lupte la un protest din New York. TMZ a scris că în acest caz, acuzațiile au fost ulterior retrase din cauza lipsei de dovezi a faptului că s-ar fi bătut cu un protestatar. Incidentul a fost surprins pe o cameră, arătând actorul certându-se cu cineva înainte de a lovi un bărbat în piept.

Actorul s-a făcut remarcat și în trecut pentru capriciile sale nebunești și comportamentul ciudat. În timp ce era arestat în Georgia, actorul a fost surprins făcând o serie de comentarii rasiste îndreptate către polițiști.

Într-un videoclip împărtășit de TMZ, actorul beat i-a spus unui ofițer negru: „Te duci în iad, direct în iad, frate”. El a mai susținut că „un bărbat negru m-a arestat pentru că sunt alb”.

Sursa foto: Pixabay, Instagram

Azi, Ciprian Marica o face lată la malul mării. Împlinește 35 de ani!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri