Demi Lovato, mărturisire despre relația sa cu drogurile

Demi Lovato, mărturisire despre relația sa cu drogurile
Demi Lovato spune că s-a orientat spre droguri sub forma unui „mecanism distructiv folosit pentru a face față unei situații dificile”, care i-a oferit altceva pe care să se concentreze. Astfel, nu se mai gândea la lucrurile care o deranjau sau supărau.

Demi Lovato vrea să distrugă „fațada de Hollywood”. Cântăreața în vârstă de 28 de ani a suferit o supradoză aproape fatală în anul 2018. Medicii s-au luptat cu toate forțele lor pentru a o salva.

Demi Lovato a înșelat moartea

Fosta vedetă Disney are un nou documentar în care povestește despre luptele sale din trecut. Demi Lovato deschide povestea cu multă sinceritate, relatând cel mai groaznic moment din viața ei. Artista explică cum a înșelat moartea.

Cum era să moară Demi Lovato

În cadrul podcast-ului lui Diane Guerrero, „Da, nu sunt bine”, Demi a discutat deschis despre unele dintre concepțiile greșite pe care oamenii le au legat de sănătatea mentală și consumul de droguri.

„Consumul de droguri aproape că m-a ucis. Dar mi-a salvat viața uneori, pentru că au fost momente în care am avut de-a face cu idei teribile în capul meu. M-am gândit să mă sinucid”, a povestit Demi Lovato.

Demi Lovato vrea să distrugă „fațada de Hollywood”

Cântăreața a numit dependența ei din trecut ca fiind un „mecanism distructiv folosit pentru a face față unei situații dificile”. Povestește că acest mecanism (consumul de droguri) i-a luat mintea de la ceea ce o deranja atunci. 

Vedeta spune că s-a orientat către acel mecanism pentru că într-adevăr a suferit atât de mult, încât nu a vrut să moară, dar nu știa ce să mai facă. 

Deși recunoaște că are acum „alte instrumente și alte resurse” pentru a o ajuta, Demi a recunoscut că lucrurile nu au fost întotdeauna așa. Demi a povestit că se simte confortabilă acum să discute despre trecut. Speră ca împărtășirea poveștii ei va ajuta la distrugerea „fațadei de Hollywood”.

„Am făcut tot ce am putut uneori. Știu cum să mai fac față și cum să mă descurc. Așa că nu trebuie să recurg la aceste comportamente din nou. Mă uitam la oamenii din mass-media, la celebrități și mă comparam. Nu mă simțeam suficient de bună. 

Și mă întrebam cum se face că acești oamenii trăiau vieți care păreau atât de perfecte, dar totuși eu am suferit atât de mult. Și când am intrat în lumina reflectoarelor, am spus: Oh, nu este perfect aici, nimeni nu are o viață perfectă, doar arată că e așa. Am încercat multe identități de-a lungul anilor. 

Vedeta de sex feminin sexy pe care am simțit-o ca și cum oamenii ar vrea să fiu sau copilul poster pentru recuperare. Și acum accept faptul că lipsa mea de angajament față de orice identitate nu este o lipsă de angajament”, a povestit cântăreața.

Reality show-ul matrimonial Mireasa a revinit cu al treilea sezon la Antena 1