Demi Moore iubește din nou. Dragostea e umbrită de boala fostului soț, Bruce Willis

Demi Moore iubește din nou. Dragostea e umbrită de boala fostului soț, Bruce Willis
Demi Moore este îndrăgostită din nou la 59 de ani. Bărbatul care i-a aprins inima este cu 13 ani mai tânăr și este o vedetă în domeniul în care activează.

Revista „People” a relatat că starul american se află într-o relație cu Daniel Humm, un celebru bucătar elvețian. Acesta din urmă are sediul în New York și are mai multe restaurante renumite în Statele Unite – Big Apple și Los Angeles.

Humm, în vârstă de 46 de ani, conduce faimosul restaurant de lux Eleven Madison Park din Manhattan. De asemenea, el a deschis și restaurantul NoMad la hotelurile cu același nume din New York și Los Angeles. A condus până anul trecut și „Davies and Brook”, din Claridge’s, Londra. În plus, este autorul mai multor cărți de bucate. A fost căsătorit și are două fetițe.

În timpul pandemiei de COVID, în 2020, organizația de nutriție în care este implicat și Daniel Humm a oferit aproximativ 3.000 de mese pe zi pentru cei care luptau în prima linie cu virusul, dar și comunităților vulnerabile din New York, potrivit Town & Country.

Celebrul Ghid Michelin îl descrie pe chef Humm ca fiind „inventatorul fripturii de pui cu foie gras și trufe negre”. „A reușit să înțeleagă absolut toate codurile și a devenit foarte repede unul dintre cei mai importanți jucători de pe scena culinară din New York”, se mai scrie în ghidul care i-a dat prima stea când avea doar 24 de ani.

Văzuți împreună la Paris

Chiar dacă actrița nu a confirmat aceste informații, cuplul a fost văzut de mai multe ori în ultima vreme. Demi și Daniel, ca doi îndrăgostiți au fost fotografiați la Paris, la începutul lunii martie, în timpul Săptămânii Modei.

Este cel de-al patrulea bărbat important din viața lui Demi Moore cu care actrița se afișează.

A fost căsătorită în anii ’80 cu muzicianul Freddy Moore, al cărui nume l-a păstrat. Ea a format apoi cu actorul Bruce Willis unul dintre cel mai frumoase și îndrăgite cuplurile de la Hollywood în anii ’90. Împreună au avut trei fiice, Rumer Glenn Willis, Tallulah Belle Willis și Scout LaRue Willis, de care ambii au rămas foarte atașați, chiar dacă, după 13 ani, au divorțat în anul 2000.

De fapt, Demi și Bruce au rămas prieteni, ba chiar și între Demi și fete s-a sudat o prietenie cu noua soție a actorului, Emma.

Demi Moore l-a cunoscut după divorț pe tânărul actor Ashton Kutcher, cu care a fost căsătorită din 2005 până în 2013.

Bruce Willis primește suportul lui Demi, dar și al altor actori

Acum, atât soția lui Bruce Willis cât și Demi și fetele sunt preocupate de starea de sănătate a actorului, diagnosticat cu afazie. Împreună, ca o familie, au anunțat publicul că din această cauză cariera artistică a celui care ne-a încântat în filme de acțiune extremă s-a încheiat din cauza bolii. Iar prietenii actori au început să-i transmită lui Bruce mesaje de sprijin.

Matthew Perry i-a transmis un mesaj emoționant colegului său din „The Whole Nine Yards”. Actorul din „Greu de Ucis” e iubit de mulți colegi.

„Dragă Bruce Willis, îmi pare atât de rău să aud prin ce treci, dar încă ești cel mai tare om pe care l-am întâlnit în viața mea”. „Vei rămâne în rugăciunile mele mult timp”, a scris Matthew Perry pe contul său de Twitter.

Perry i-a făcut apoi o invitație în care să-și amintească de vremurile când au colaborat. „Poate că ar trebui să ne întâlnim, să privim curtea și să dormim câteva ore”, a scris el.

John Travolta: Te iubesc, Bruce

Și John Travolta (68 de ani) a reacționat. El a jucat cu Bruce în „Look Who’s Talking”.

Într-o postare pe Instagram, Travolta a scris: „Bruce și cu mine am devenit prieteni buni când am împărtășit două dintre cele mai mari reușite ale noastre împreună, Pulp Fiction și Look Who’s Talking”. „Ani mai târziu, mi-a spus: ‘John, vreau doar să știi că atunci când ți se întâmplă ceva bun, simt că mi se întâmplă mie’. Așa un suflet generos are. Te iubesc, Bruce.”

Foto: Facebook Daniel Humm