Demi Moore suflă în lumânările tortului aniversar la filmări. Ce spune a doua soție a lui Bruce Willis

Demi Moore suflă în lumânările tortului aniversar la filmări. Ce spune a doua soție a lui Bruce Willis
Demi Moore și-a sărbătorit aniversarea prin muncă. Diva a suflat în lumânările tortului ei de 58 de ani la filmarile din Montana  pentru „Please Baby Please”. Se apropie de șase decenii de viață și arată în continuare fabulos.

Demi Moore, nominalizată de două ori la Globul de Aur, a sărbătorit, miercuri, cei 58 de ani ai săi, în timp ce filma „Please Baby Please”  în, Montana.

Aseară, de la filmări, veșnic „tânăra” mama a trei copii, aflată alături de colegii de distribuție Karim Saleh și Andrea Riseborough, Demi Moore a scris: „Mulțumesc tuturor că m-ați făcut să mă simt atât de special astăzi!”

Ce i-a scris a doua soție a lui Bruce Willis

Prima urare pentru ziua de naștere a lui Demi Moore a venit de la fiica ei cea mai mică, Tallulah, din căsnicia ei de 11 ani cu al doilea soț al ei, Bruce Willis, căsătorie care s-a încheiat pe cale amiabilă în 2000. Amintim că cei doi au rămas în relații așa de bune încât au petrecut  perioada de izolare în „familie”, adică cu soția lui Bruce și copiii lor, cu tot.

„Acest miracol uman cu o forță războinică debordantă este pentru totdeauna Steaua mea călăuzitoare.  Îmi place de tine și te iubesc, abia aștept să văd cât de devastator de sexy faci să arăți la  58 de ani”, i-a scris Tallulah.

Și stilistul lui Demi Moore, Brad Goreski a exclamat că o „iubește” și a rememorat un episod împreună: „Ce distracție nebunească ne-am oferit la Paris la @dior! “

Cum am spus, relația dintre Demi Moore și fostul ei soț e excelentă. Dar ceea ce e cu adevărat frumos, e prietenia care s-a legat între ea și actuala soție a acestuia.

Cea de-a doua soție a lui Bruce Willis, Emma Heming, i-a scris: „Te adorăm Demi”. Scout cea de a treia fică, a lui Demi Moore, în vârstă de 29 de ani, i-a făcut și ea urare superbă pe Instagram. Alături de o fotografie cu mama ei într-un costum verde smarald, aceasta a scris: „Dualitate, ciao, sunt obsedată de această femeie!”.

Sursa foto: Instagram

De ce a dispărut tânărul care ”traducea” pentru surdo-muți mesajele Guvernului