Demisie șoc la Antena 1. Tristețe mare la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Demisie șoc la Antena 1. Tristețe mare la „Neatza cu Răzvan și Dani”
A rezistat doar patru luni, acum și-a dat demisia. Una dintre cele mai frumoase prezentatoare, iubite de români, a ales să plece.

O prezentatoare de la Antena 1 a decis că e mai bine să-și vadă drumul său, tocmai când începuse să fie tot mai apreciată.

Demisie șoc la Antena 1. Una dintre vedetele emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a spus adio

Veste tristă pentru fanii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce frumusețe a renunțat la asocierea cu cei doi prezentatori. Bianca Tirsin, fostă Miss Universe România 2020 care prezenta matinalul sfârșitului de săptămână de la Antena 1, alături de Ilona Brezoianu, Florin Ristei, Cuza de la Noaptea Târziu și Diana Munteanu a anunțat pe contul de socializare că a renunțat la această colaborare. Bruneta nu a precizat motivul, dar le-a mulțumit producătorilor pentru tot ceea ce au învățat-o.

Am decis să plec de la emisiunea Neatza de Weekend, după 4 luni pline de distracție

„Adio, Neatza de Weekend! Dragilor vreau să vă anunț că am decis să plec de la emisiunea Neatza de Weekend, după 4 luni pline de distracție, momente frumoase și o experiență de neuitat. (…) Am primit multe feedback-uri de la voi după emisiuni, știu că v-am fost dragă și pentru asta vreau să vă mulțumesc că m-ați primit cu brațele deschise într-un timp foarte scurt.

Echipei @neatzacurazvansidani_oficial le mulțumesc pentru această oportunitate uriașă și șansa de a începe o carieră frumoasă în televiziune. O să îmi fie tare dor de voi, și nu voi uita niciodată câte m-ați învățat. Nu în ultimul rând, cei de acasă nu stiu acest lucru, dar echipa de la Neatza este o gașcă muncitoare, amuzantă și când este publicitate.

Și mai mult de atât, ei vin ca acasă la platou ceea ce e mare lucru. Pentru mine ei vor rămâne mereu a doua mea casă, a doua mea familie. Îmi va fi dor de tot și de toți! Pentru ultima dată, #Niața dragilor?”, a scris Bianca Tirsin pe Instagram.

Sursă foto: instagram