Dani Oțil a făcut marea dezvăluire în direct. A spus ce bebeluș va veni în casa lor

Dani Oțil a făcut marea dezvăluire în direct. A spus ce bebeluș va veni în casa lor
Dani Oțil a făcut marea dezvăluire în direct vizavi de bebelușul pe care îl așteaptă. Prezentatorul a spus dacă va avea o fată sau un băiat.

Iubita lui Dani Oțil este însărcinată. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de invidiat în showbiz-ul românesc. Cei doi au o frumoasă poveste de dragoste și fotografiile postate împreună pe rețelele de socializare acumulează o mulțime de reacții. Fanii sunt fericiți că văd o astfel de familie frumoasă și puternică. Acum, Dani Oțil a făcut marea dezvăluire vizavi de sexul bebelușului. 

Într-un interviu, Gabriela Prisăcariu a declarat că ea și prezentatorul își doreau mult să fie părinți. „Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim”, a declarat iubita lui Dani Oțil. 

Dani Oțil a făcut marea dezvăluire în direct. Va fi tată de băiat 

Într-o discuție cu invitata emisiunii „Neața”, Bianca Tirsin, cea care concurează la Miss Univers, reprezentând România, Dani „a scăpat porumbelul” și a spus că el va fi „o mamă bună de băiat”. Imediat după, judecând după expresia facială de moment, Dani și-a dat seama că nu trebuia să spună asta. „O să fiu o mamă bună de băiat. Încă nu se vede, dar m-am mai bucălat puțin”, a spus Dani. 

Recent, iubita prezentatorului declarase că va fi o surpriză sexul copilului, astfel că Dani s-a dat de gol. „Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Foto: Facebook

Boy George își face film după propria viață. Îi lipsește ceva și face apel la Keanu Reeves