Ce face iubita lui Dani Oțil în timp ce este însărcinată. Cum își protejează copilul

Ce face iubita lui Dani Oțil în timp ce este însărcinată. Cum își protejează copilul
Iubita lui Dani Oțil a fost văzută recent în Capitală. Cum arată vedeta și ce face pentru a-și proteja sarcina?

Iubita lui Dani Oțil este însărcinată. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de invidiat în showbiz-ul românesc. Cei doi au o frumoasă poveste de dragoste și fotografiile postate împreună pe rețelele de socializare acumulează o mulțime de reacții. Fanii sunt fericiți că văd o astfel de familie frumoasă și puternică.

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil este tot mai atentă cu sarcina ei și încearcă să evite orice pericol. Recent a fost văzută în București coborând foarte atent scările, semn că este însărcinată și nu vrea să-i facă nimic rău copilului prin mișcări rapide. Bine înțeles, purta masca de protecție pentru a evita infectarea cu covid-19, care poate fi foarte periculoasă în această perioadă, conform cancan.ro.

Iubita lui Dani Oțil în timp ce este însărcinată?

Iubita lui Dani Oțel încearcă să urmeze fiecare recomandare făcută de medic. Și la ultimul control a aflat ce nu trebuie să facă pe parcursul sarcinii. Vestea nu i-a fost pe plac vedetei, întrucât este o parte din viața ei. Astfel, medical i-a interzis să facă sport și să evite orice efort fizic, pentru a nu-și pune sarcina în pericol.

“Din motive medicale, nu am voie să fac mișcare. Asta mă omoară!” mărturisește Gabriela Prisăcariu.

Vedeta este obișnuită să facă sport săptămânal și mișcarea este o parte din viața ei. Este întristată că nu poate merge la sala de fitness, dar medicii au convins-o că așa este mai bine și nu vor exista motive de îngrijorare pe parcurs. Cu toate că nu i-a plăcut acest lucru, a acceptat de dragul copilului.

În urmă cu o săptămână iubita lui Dani Oțil a menționat că s-a îngrășat doar cu două kilograme. Chiar dacă are mereu pofte de ceva gustos. Este gata să mănânce non-stop și copilul îi cere mai mult mâncare gătită acasă și consistentă, cum ar fi tocăniță sau ciorba.

Din fericire, nu are dorințe legate de diferite dulciuri și acest lucru o face fericită. De asemenea, medicul i-a permis să își facă masaj anticelulitic și asta o liniștește. Menționează că vrea foarte mult după sarcină să își revină în formă și să obțină corpul pe care l-a avut înainte de sarcină.

“Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece, din motive medicale, nu am voie să fac mișcare deloc, asta mă omoară. Trebuie să stau linișită, dar asta e, o să-mi revin după. Am pus două kilograme, nu știu dacă este mult sau puțin și nici nu mă interesează.

Îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță, foarte multă mâncare gătită. Nu-mi trebuie dulce deloc, ceea ce este foarte bine. Sport nu pot să fac, singurul lucru pe care îl mai pot face este masajul anticelulitic”, povestește Gabriela Prisăcariu.

Foto

cancan.ro

Exclusiv. Smiley s-a apucat să ia lecții despre familie de la Pavel și Anca Bartoș